Bereik Iphone 3Gs icm KPN,

Bereik Iphone 3Gs icm KPN, discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb zojuist een 2e hands 3Gs overgenomen, maar nu ik mijn simkaart van mijn Nokia in de iphone doe, heb ik ineens maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 August 2010, 14:10
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 May 2010
Locatie: Joure (Friesland)
Berichten: 7
Standaard Bereik Iphone 3Gs icm KPN,

Hallo, ik heb zojuist een 2e hands 3Gs overgenomen, maar nu ik mijn simkaart van mijn Nokia in de iphone doe, heb ik ineens maar 2 streepjes bereik.

Iemand enig idee of dit aan KPN kan liggen, of misschien aan de iphone zelf?

Misschien zijn er mensen uit Frl. en omstreken, welke met KPN hetzelfde "probleem" hebben?

Bij voorbaat dank, bij een dubbel topic, mag er een slotje op.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 August 2010, 14:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 September 2009
Berichten: 77
Standaard

Wsch ligt dat aan de iPhone. Het hoeft verder geen probleem te zijn, helemaal als het 2 streepjes 3G is. Daarnaast hoeft de representatie van ontvangst niet hetzelfde te zijn als op de nokia.


Wees gerust, met T-mobile zou je "no-service" hebben
  #3  
Oud 24 August 2010, 14:48
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 May 2010
Locatie: Joure (Friesland)
Berichten: 7
Standaard

Bedankt voor je snelle reactie, hij wisselt tussen 2 en 3 streepjes. Zojuist weer even gebeld, maar ondervond geen problemen (eerste 2x was het gesprek wel moeilijk verstaanbaar, maar kan natuurlijk ook aan diegene die ik belde gelegen hebben)
  #4  
Oud 24 August 2010, 15:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 September 2009
Berichten: 77
Standaard

ik weet uit ervaring dat ik FRL het inderdaad aan je gesprekspartner kan liggen!
frl boppe
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad icm KPN in buitenland mvveelen iPad algemeen 2 15 March 2011 07:04
Binnen maar 1 streepje bereik kpn(hi) okkie100 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 30 August 2010 12:30
Simlockvrije (software unlock) iphone icm kpn abonnement ruben Archief 3 22 August 2009 21:15
Belgische Mobistar iPhone icm KPN? ifolkert Archief 1 29 July 2008 14:03
Totaal geen bereik meer met Iphone icm Vodafone Titan1980 Vodafone 6 15 April 2008 13:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:42.