3g kpn instellen

3g kpn instellen discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste Forummers Ik kan mijn kpn netwerkinstellingen niet installen in mijn iphone 4 (unlockt) Als ik naar unlockit.co.nz ga en een het kpn pakket wil ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 August 2010, 11:03
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 August 2010
Berichten: 34
Standaard 3g kpn instellen

Beste Forummers

Ik kan mijn kpn netwerkinstellingen niet installen in mijn iphone 4 (unlockt)
Als ik naar unlockit.co.nz ga en een het kpn pakket wil instellen dan vraagt hij na de installatie om een toegangscode............. wie weet deze?

alvast bedankt voor de hulp
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 August 2010, 11:22
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Is die toegangscode toevallig niet je pincode?
  #3  
Oud 29 August 2010, 14:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 August 2010
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Is die toegangscode toevallig niet je pincode?

nee helaas had ik al geprobeerd
  #4  
Oud 31 August 2010, 14:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 August 2010
Berichten: 7
Standaard

ja zo heb ik het ook gedaan, is echt je pincode hoor. Anders gewoon 4x 0 proberen?! Ik zie dat je FW al 4.0.2. is, deze is niet te unlocken, kan daar het probleem liggen mss...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
KPN Mail instellen op Iphone Evilyne KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 61 12 April 2014 19:41
Voicemail instellen KPN McMiles KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 16 19 February 2013 15:14
APN etc. van KPN instellen Pommes13 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 23 June 2010 02:34
Instellen gprs/edge met KPN/HI Drumpie KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 31 15 February 2010 23:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:14.