"geen service" KPN na vakantie in Amerika

"geen service" KPN na vakantie in Amerika discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Na op vakantie te zijn geweest in Amerika is mijn vrouws iphone4 haar signaal bij KPN na terugkomst in Nederland erg zwak en ze krijgt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 September 2010, 20:36
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 26
Standaard "geen service" KPN na vakantie in Amerika

Na op vakantie te zijn geweest in Amerika is mijn vrouws iphone4 haar signaal bij KPN na terugkomst in Nederland erg zwak en ze krijgt heel vaak geen service melding.
Dit terwijl alles hetzelfde is gebleven en we voorheen een redelijk signaal hadden.

Mijn iphone4 had dit ook bij onze terugkomst maar is nu weer in orde, al snap ik niet waarom.
Het lijkt alsof hij op een verder weg gelegen signaal inlockt en daarop blijft terugkomen.
Met het programma "signal" van planetbeing kun je ook zien dat hij ergens verder weg zijn signaal pakt.

Herkent iemand dit en hoe los ik dit op.
Ik heb al van alles geprobeerd zoals sim eruit, opnieuw instellen en zo.

Alvast badankt,

Grt,

Robertus.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 September 2010, 22:09
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 November 2009
Berichten: 51
Standaard

Reset en/of sim-kaart uit halen?
  #3  
Oud 17 September 2010, 09:28
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 26
Standaard

Het blijkt toch met de 3g instelling te maken te hebben.
Als ik de 3g uit zet is het signaal ineens goed.

grt,

Robertus.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
"Geen Service" "herstel vereist" melding Martijnvdberge iPhone algemeen 13 24 January 2011 13:59
iphone "no service" bij "enable 3G" optie arnevt iPhone algemeen 4 13 September 2010 20:03
Geen service steeds weer overnieuw en automatisch op "simlock" Michiel93 iPhone algemeen 4 12 July 2009 22:51
"Geen Service" hoe los ik dit op ???? BruceB iPhone algemeen 12 29 January 2009 03:05
iPhone 2G: "GEEN SERVICE" met T-Mobile sim elvisP T-Mobile 20 2 January 2009 18:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:04.