KPN (HI) geen 3G

KPN (HI) geen 3G discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb sinds gisteren ineens geen 3G meer boven in mijn telefoon staan, wel het rondje. Meer mensen last van? Waar zou dat aan kunnen liggen, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 October 2010, 08:09
hholwerda's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: Heerenveen
Berichten: 76
Standaard KPN (HI) geen 3G

Heb sinds gisteren ineens geen 3G meer boven in mijn telefoon staan,
wel het rondje.
Meer mensen last van?

Waar zou dat aan kunnen liggen, iemand een idee?
Voorheen nooit problemen mee gehad.

PS ik heb een 3G Iphone.

Laatst gewijzigd door hholwerda; 12 October 2010 om 11:28.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 October 2010, 17:37
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 December 2009
Berichten: 10
Standaard

APN settings legen en vliegtuigmodus aan/uit zetten of restarten? Ergens anders wel 3G?
  #3  
Oud 12 October 2010, 17:48
hholwerda's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: Heerenveen
Berichten: 76
Standaard

Bovenstaande heb ik geprobeerd, maar er veranderd niets.
Heb nergens 3G bereik, heel vreemd.
Ook al Hi gebeld, maar die zagen ook niets vreemds.
  #4  
Oud 12 October 2010, 19:43
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.693
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hholwerda Bekijk bericht
Bovenstaande heb ik geprobeerd, maar er veranderd niets.
Heb nergens 3G bereik, heel vreemd.
Ook al Hi gebeld, maar die zagen ook niets vreemds.
en verder...? Zie zien niks vreemds en dan niks? Hebben ze je op z'n minst geholpen met de juiste APN gegevens te controleren, of een sim swap?
Ik zie dat je een jailbreak hebt. Helaas kan dat weleens zorgen voor dit soort vage problemen, ook na een tijdje pas. Enne.... zeker weten dat je 3G switch aan staat / reboot / reset gedaan etc.? En de work-around: Netwerk instellingen ge-reset en opnieuw APN gegevens ingevoerd, daarna reboot al gedaan?
  #5  
Oud 12 October 2010, 19:46
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Misschien een domme vraag, maar heeft KPN geen storing?
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #6  
Oud 13 October 2010, 08:20
hholwerda's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: Heerenveen
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
en verder...? Zie zien niks vreemds en dan niks? Hebben ze je op z'n minst geholpen met de juiste APN gegevens te controleren, of een sim swap?
Ik zie dat je een jailbreak hebt. Helaas kan dat weleens zorgen voor dit soort vage problemen, ook na een tijdje pas. Enne.... zeker weten dat je 3G switch aan staat / reboot / reset gedaan etc.? En de work-around: Netwerk instellingen ge-reset en opnieuw APN gegevens ingevoerd, daarna reboot al gedaan?
Nee ze zag niets zei ze. En heb hem nu een jaar, maar nog nooit problemen mee gehad.
Heb alle instellingen al eruit gehaald en opnieuw ingevroerd, helpt ook niets.
Beetje vaag vind ik het.
  #7  
Oud 13 October 2010, 08:21
hholwerda's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2009
Locatie: Heerenveen
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Misschien een domme vraag, maar heeft KPN geen storing?
Had ik haar ook gevraagd, maar ze zag geen storing.
  #8  
Oud 13 October 2010, 19:55
Riwe89's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 27 December 2009
Berichten: 15
Standaard

Vreemd, ik heb er vandaag ook last van...
  #9  
Oud 13 October 2010, 20:02
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Ulvenhout
Berichten: 94
Stuur een bericht via Skype™ naar herk0039
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riwe89 Bekijk bericht
Vreemd, ik heb er vandaag ook last van...

En hier ook, (al hele dag), heb Telfort Abbonnement en Kpn als aanbieder.
Geen 3G, zelfs geen rondje! Ook weinig bereik als ik m'n streepjes moet geloven
  #10  
Oud 13 October 2010, 20:14
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Locatie: Ulvenhout
Berichten: 94
Stuur een bericht via Skype™ naar herk0039
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door herk0039 Bekijk bericht
En hier ook, (al hele dag), heb Telfort Abbonnement en Kpn als aanbieder.
Geen 3G, zelfs geen rondje! Ook weinig bereik als ik m'n streepjes moet geloven
Is opgelost, herstart gedaan, hoe simpel kan het zijn!!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ineens geen KPN 3G meer dewalt KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 5 14 April 2011 18:40
Telfort/KPN: geen push. Peter_K KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 12 21 June 2010 19:31
Ik heb KPN Hi simonly de instellingen van KPN mobiel werken niet geen gprs... Spikez KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 15 February 2010 21:05
geen verbinding met kpn cwsmdb KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 1 13 May 2009 19:58
Geen internet via KPN Rodeman Archief 2 20 November 2008 11:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:09.