EDGE en KPN (lukt niet)

EDGE en KPN (lukt niet) discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Thansk Fresh! Heb gebeld, was al geactiveerd. Opnieuw ingesteld, reboot, nogmaals geprobeert, nog steeds hetzelfde. Dank je voor de aanwijzingen...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 5 November 2007, 02:16
TJB TJB is offline
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Berichten: 129
Standaard

Thansk Fresh!

Heb gebeld, was al geactiveerd. Opnieuw ingesteld, reboot, nogmaals geprobeert, nog steeds hetzelfde.

Dank je voor de aanwijzingen
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 5 November 2007, 02:19
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Je weet wel dat iPhone 1.1.1 zijn GPRS instellingen vergeet met rebooten, he? Ergens op het forum staat hoe je je GPRS settings kunt vastzetten.
Wil je dat ik voor je zoek?
  #23  
Oud 5 November 2007, 06:39
TJB TJB is offline
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Berichten: 129
Standaard

Yep Fresh, Dank je, waardeed ik!!! Wist ik al, en steeds opnieuw ge-set.

Klopt echt iets niet met instellingen, heb 100x van alles geprobeerd .. Zal morgen KPN vragen en kijken wat eruit komt.
  #24  
Oud 5 November 2007, 11:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2007
Berichten: 24
Stuur een bericht via Instant Messenger naar DucSloerie
Standaard

Ik heb als antwoord van de helpdesk te horen gekregen dat er sinds zaterdag netwerkproblemen zijn. Dit is de reden dat ik al enkele dagen geen mobiel internet heb...
  #25  
Oud 5 November 2007, 18:40
TJB TJB is offline
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Berichten: 129
Standaard

Heb KPN even gebeld,

KPN Prepaid Surf & Mail bundel ondersteunt alleen WAP, beperkt internet toegang, etc., OMG!!!! Staat nergens vermeld ook op hun site: Surf & Mail bundel van KPN Prepaid - KPN

Soms word je gek van die telefoonproviders , binnenkort maar even op een abbonementje over misschien.
  #26  
Oud 11 November 2007, 15:57
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Berichten: 14
Standaard Bij mij werkt het wel ongevraagd met Hi

Ik heb geen data abbo maar met me hi simkaart werkt edge gewoon als gprs hier kwam ik achter toen ik ergens zat waar ik geen Wi-Fi had maar wel internet kwam. Dus dat wordt een hoge rekening .. Weten jullie hoe ik gprs it kan zetten zodat hij dit niet doet? Ik heb geen APN ingevuld mijn velden zijn allemala leeg.
  #27  
Oud 11 November 2007, 16:15
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Het is me opgevallen dat je bij KPN inderdaad niets hoeft in te vullen om GPRS verbinding te maken.
Kijk eens of je telefoon nog GPRS verbinding maakt als je in de network settings op je iPhone "Data Roaming" uitzet.
Als dat niet werkt zou je eens kunnen proberen om met installer het programma services te installeren. Daarin zit een optie om GPRS uit te schakelen.
  #28  
Oud 11 November 2007, 16:34
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Berichten: 14
Standaard

Ik zal dat straks eens proberen bedankt voor de tip!! En dat programma kan ik gewoon installeren omdat ik hier verder over lees dat het bij sommige niet werkt ofzo? Maar zal het wel eerst even proberen..
  #29  
Oud 11 November 2007, 16:51
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Er is nog wel een optie om in het bestand com.apple.carrier.plist op je iPhone aan te passen. Je zou daar dan ongeldige waardes in kunnen vastleggen.
Maar probeer eerst de opties maar die ik eerst gegeven heb.
  #30  
Oud 11 November 2007, 22:06
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Berichten: 2
Standaard

HALLO MENSEN
ik heb nu een week de iphone, heb hem gekocht via gsm-track met een telfort/kpn abo
maar had een vaagje:
edge staat voortdurend bij mij aan dus word een dure grap, ik heb hem ook al iutgezet via de settings op mn iPhone "Data Roaming" maar zie nog steeds een "E" links boven staan naast kpn en kan nog steeds op safari en google maps en mn mail checke terwijl ik dat niet wil. het leuke is dat hij alleen uit gaat als ik wi-fi aansluiting heb met mn laptop

so pleas help meeee people.
  #31  
Oud 11 November 2007, 22:12
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DEAMIIR Bekijk bericht
HALLO MENSEN
ik heb nu een week de iphone, heb hem gekocht via gsm-track met een telfort/kpn abo
maar had een vaagje:
edge staat voortdurend bij mij aan dus word een dure grap, ik heb hem ook al iutgezet via de settings op mn iPhone "Data Roaming" maar zie nog steeds een "E" links boven staan naast kpn en kan nog steeds op safari en google maps en mn mail checke terwijl ik dat niet wil. het leuke is dat hij alleen uit gaat als ik wi-fi aansluiting heb met mn laptop

so pleas help meeee people.
Heb je de andere posts in deze thread wel gelezen?
  #32  
Oud 11 November 2007, 22:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2007
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DEAMIIR Bekijk bericht
HALLO MENSEN
ik heb nu een week de iphone, heb hem gekocht via gsm-track met een telfort/kpn abo
maar had een vaagje:
edge staat voortdurend bij mij aan dus word een dure grap, ik heb hem ook al iutgezet via de settings op mn iPhone "Data Roaming" maar zie nog steeds een "E" links boven staan naast kpn en kan nog steeds op safari en google maps en mn mail checke terwijl ik dat niet wil. het leuke is dat hij alleen uit gaat als ik wi-fi aansluiting heb met mn laptop

so pleas help meeee people.
dat "E"tje zegt alleen dat edge beschikbaar is.

je betaald alleen voor wat je down en upload.
dus als je nix gebruikt.. betaal je ook niets.

maar om ongelukjes te voorkomen (per ongeluk youtube / safari aanklikken) kan ik me voorstellen dat je 't uit wilt hebben.
  #33  
Oud 12 November 2007, 00:58
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Berichten: 14
Standaard

hey deamiir de e blijft wel staan als er geen Wi-Fi is. Maar als je in apn disabel tikt en tikt per ongeluk op youtube dan kan hij geenedge/gprs verbinding maken. Hij zegt dat dan ook.. Hoop dat het bij jou ook werkt
  #34  
Oud 12 November 2007, 18:37
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Berichten: 13
Standaard

Beste leden,

mijn ipod 1.1.1 geeft ook een E in het scherm weer heb geprobeerd

apn internet
gb KPN
ww gprs

apn internet

doet het niet

geeft aan Edge activeren niet mogelijk pdp-identiteit niet geaccepteerd..

wat houdt dit in ??

gr
  #35  
Oud 13 November 2007, 00:43
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Berichten: 13
Standaard

ik zie dat mijn E grijs blijft.. en niet blauw..moet kpn hem nu instellen en activeren of?
  #36  
Oud 13 November 2007, 03:02
EnderQ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2007
Berichten: 24
Standaard Ik denk een iphone probleem

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raoulleunura Bekijk bericht
ik zie dat mijn E grijs blijft.. en niet blauw..moet kpn hem nu instellen en activeren of?
Kijk op de hakint0sh fora er zijn ook mensen die Wi-Fi problemen hadden met grijs icoon. Ik weet het niet zeker of het een iphone probleem is maar een antwoord vind je daar wel.
__________________
1st gen iPwn 1.1.x -> 1.1.4 -> 2.2.1 -> 3.1.2 Nu iOS 4.3 Iphone 4 not yet jailbreaked factory unlocked. Starting with iPhng coding
  #37  
Oud 13 November 2007, 10:25
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Berichten: 13
Standaard

Wi-Fi doet het perfect
  #38  
Oud 13 November 2007, 20:49
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Berichten: 13
Standaard

krijg morgen een nieuwe simkaart met andere kaarten doet hij het wel
hoop dat het daaraan ligt

gr
  #39  
Oud 15 November 2007, 22:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raoulleunura Bekijk bericht
krijg morgen een nieuwe simkaart met andere kaarten doet hij het wel
hoop dat het daaraan ligt

gr
en werkte het?
  #40  
Oud 16 November 2007, 20:48
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2007
Berichten: 13
Standaard

nope werkt niet..

ik ga hem laten terug zetten naar 1.02 en daar moet hij het wel doen..wordt er gek van
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Instellen gprs/edge met KPN/HI Drumpie KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 31 15 February 2010 23:34
Uitschakelen Edge/Gprs KPN/Telfort Iphone 2g Camulos Archief 1 8 July 2009 19:32
Lukt niet MMS te versturen en openen KPN CrazyGab4u Archief 2 8 July 2008 21:33
Edge instellen lukt niet RiPaXe KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 9 June 2008 14:49
Edge, Wi-Fi enz uitzetten lukt niet chonazz Wi-Fi 9 27 February 2008 12:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:31.