EDGE en KPN (lukt niet)

EDGE en KPN (lukt niet) discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Weet iemand hoe dit moet bij KPN. Heb een KPN business bundle ab. met dataverkeer. Op mijn samsung i600 werkt het internet naar behoren, via ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 10 October 2007, 22:13
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 October 2007
Berichten: 27
Standaard EDGE en KPN (lukt niet)

Weet iemand hoe dit moet bij KPN.

Heb een KPN business bundle ab. met dataverkeer. Op mijn samsung i600 werkt het internet naar behoren, via UMTS en GPRS of what ever beschikbaar is.

Op de iPhone werkt het echter niet.

Heb de zoekfunctie gebruikt hier. Maar niet gevonden. Kan namelijk ook niet op KPN zoeken want dat zoekwoord is te kort aldus het systeem bericht.

Laatst gewijzigd door SilverBullit; 11 October 2007 om 00:23.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 October 2007, 23:47
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 197
Standaard

Ik heb sinds vandaag men abbo bij kpn uitgebreid naar Eindeloos online daarna heb ik deze instellingen ingevoerd in de iphone:

APN: internet
Username: KPN
Password: gprs

werkt perfect. Alleen ik zou een SMS krijgen wanneer het internet abbo inging maar die krijg ik maar nie maar dat zal wel aan iphone liggen.

Grappig is ookdat youtube filmpjes in lagere kwaliteit afspeeld hierdoor is dit best goed te gebruiken met GPRS.

Alleen data gaat best snel 1MB is niks met youtube aan.

Nu hopen dat internet abbo al is ingegaan anders wordt het nog duur grapje
  #3  
Oud 10 October 2007, 23:51
david007's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 393
Standaard

Hahah idd man ik wil ook zo een abbo
__________________
Gezocht Kapote of Defecte iPhone 3G/3GS
iPhone 4
  #4  
Oud 11 October 2007, 00:22
» iPhone US 8GB [FW: 1.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 8 October 2007
Berichten: 27
Standaard

thnx! werkt prima!

Dus de oplossing voor de KPN en EDGE is:

APN: internet
Username: KPN
Password: gprs
  #5  
Oud 11 October 2007, 11:54
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 197
Standaard

bevestiging gehad dat men abbo is ingegaan dus nu overal internet en e-mail geweldig
  #6  
Oud 11 October 2007, 16:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2007
Berichten: 4
Cool

Werkt perfect hoor. Het is ook nog best snel webpaginatje opvragen enzo.
  #7  
Oud 15 October 2007, 12:02
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 312
Standaard

Deze instellingen werken dus ook met Hi abo.
Je betaalt alleen voor de KB's die je binnen haalt maar hoe zit het als je mail controleert?
Je hebt verbinding maar je haalt geen nieuwe mail op, moet je dat toch iets betalen?
(is er dan dus toch dataverkeer?)

Laatst gewijzigd door Nilles; 15 October 2007 om 12:05.
  #8  
Oud 15 October 2007, 18:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 187
Standaard

Ja als jij controleerd op mail dan verbruik je data.
Je stuurt een berichtje naar de server toe met de vraag of er voor jouw account nieuwe berichten zijn, de server antwoord met nee die is er niet waarna de verbinding weer verbroken wordt.
Deze controle op mail maakt beperkt gebruikt van data maar er is dataverkeer.
  #9  
Oud 15 October 2007, 18:11
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 312
Standaard

dus als je edge instelt en Mail op je iPhone controleert elke 15 minuten mail staat die op de rekening.
Enig idee op hoeveel het gaat, een paar kb per keer neem ik aan?
  #10  
Oud 16 October 2007, 19:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2007
Berichten: 4
Standaard

Waarom neem je niet bij hi een €10,- abbo kan je maandelijks opzeggen. Ik heb deze ook en werkt perfect met deze instellingen. Ombeperkt internetten dus kijk hier maar even Hi.nl - Internet op je mobiel
  #11  
Oud 16 October 2007, 19:08
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 312
Standaard

ff kijken hoeveel ik edge ga gebruiken en dan zie ik wel.
  #12  
Oud 19 October 2007, 22:15
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 48
Standaard

Ik dacht dat EDGE niet meer ondersteund werd door welke provider dan ook in Nederland? Als ik op de website van KPN kijk zie ik ook niks over EDGE staan (wel UMTS)....??
  #13  
Oud 20 October 2007, 03:17
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 197
Standaard

GPRS wordt ondersteund door de Iphone dus waar UMTS niet beschikbaar is ( op de iphone altijd dus) wordt er gebruik gemaakt van GPRS en dat is een stuk trager dan UMTS of EDGE.

en dat allemaal op een vrijdag nacht pff
  #14  
Oud 22 October 2007, 19:35
david007's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Hilversum
Berichten: 393
Standaard

Mensen heb een vraag ik heb net met hi gebelt en onbeperkt internet bovenop me abonoment genomen maar kloppen de bovenstaande gegevens wel dus krijg ik geen rekening van een paar honderd euro's :S
  #15  
Oud 22 October 2007, 22:08
andre-nl's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 22 September 2007
Berichten: 100
Standaard

Citaat:
APN: internet
Username: KPN
Password: gprs
heb pas een IPhone van iemand ingesteld op KPN maar dat was alleen de apn invullen .
en walla gprs werkt als een speer ?, geen paswoord etc.

Andre
  #16  
Oud 30 October 2007, 12:54
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 32
Standaard

ik heb niks ingevuld onder edge en het internet werkte meteen met een hi simkaart.
  #17  
Oud 4 November 2007, 22:29
TJB TJB is offline
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Berichten: 129
Arrow EDGE KPN-Prepaid Problemen

Hallo heren,

Eigenlijk nooit egde nodig gehad, altijd op Wi-Fi, tot vandaag. Dus via KPN Pre-Paid voor 5 euro beltegoed aftrek een 5MB surf & mail bundel afgesloten. Bevestiging SMS van gehad, enzovoor, enzovoort.

Krijg helaas alleen gprs niet werkend. Heb de volgende settings geprobeerd:

APN: internet
username: KPN
password: gprs

Ook helemaal niks invullen geprobeerd, krijg het niet aan de praat. Elke keer als je bijvoorbeeld safari opent, krijg je een dubbele melding, tegelijk:

Melding 1: "Safari can't open the page because it can't find the server"
Melding 2: "Could not activate EDGE: You are not subscribed to EDGE"

Iemand enige tips of heeft dit (ook) meegemaakt ?

Dank je,

P.S. FW 1.1.1

Laatst gewijzigd door TJB; 4 November 2007 om 23:09.
  #18  
Oud 4 November 2007, 23:57
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Hoi TJB,

Kijk even op de volgende website onder "Werkt het niet?"

mobiel internet van KPN Mobiel
  #19  
Oud 5 November 2007, 02:03
TJB TJB is offline
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Berichten: 129
Standaard

Thanks Fresh!! Morgen maar helpdesk bellen. Denk dat de settings gewoon wrong zijn, misschien zijn ze anders voor pre-paid gebruikers.
  #20  
Oud 5 November 2007, 02:07
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

TJB, volgens mij hoef je alleen 1200 te bellen. Dan krijg je een voice computer waar je je GPRS kunt activeren.

Stap 1: GPRS-netwerk activeren - KPN

Mijn partner heeft ook KPN. We hoefden voor KPN niets in te stellen voor GPRS, alleen activeren via nummer 1200.

Laatst gewijzigd door Fresh; 5 November 2007 om 02:09.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Instellen gprs/edge met KPN/HI Drumpie KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 31 15 February 2010 23:34
Uitschakelen Edge/Gprs KPN/Telfort Iphone 2g Camulos Archief 1 8 July 2009 19:32
Lukt niet MMS te versturen en openen KPN CrazyGab4u Archief 2 8 July 2008 21:33
Edge instellen lukt niet RiPaXe KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 9 June 2008 14:49
Edge, Wi-Fi enz uitzetten lukt niet chonazz Wi-Fi 9 27 February 2008 12:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:33.