Nieuwe aanbiedersinstellingen Telfort

Nieuwe aanbiedersinstellingen Telfort discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik krijg sinds een week via iTunes en mijn iPhone de meldingen dat er nieuwe aanbiedersinstellingen te downloaden zijn. Ik zit bij Telfort, heb een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18-05-11, 13:10
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 66
Stuur een bericht via MSN naar atonba
Standaard Nieuwe aanbiedersinstellingen Telfort

Ik krijg sinds een week via iTunes en mijn iPhone de meldingen dat er nieuwe aanbiedersinstellingen te downloaden zijn. Ik zit bij Telfort, heb een simonly met data abonnement. Vooralsnog is de personal Hotspot functie beschikbaar, ik ben bang dat de nieuwe aanbiedersinstellingen dit zullen wijzigen/blokkeren. Wie kan mij hier iets meer duidelijkheid in geven?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19-05-11, 22:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 11
Standaard

Daar ben ik ook benieuwd naar! Ik heb de nieuwe instellingen nog niet geaccepteerd om dezelfde reden als hierboven...
  #3  
Oud 23-05-11, 06:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 2
Standaard Nieuwe aanbiedersinstellingen Telfort

Ik heb hem ook al twee keer genegeerd om dezelfde reden.... is verder ook niets over te vinden zo lijkt het.... Wie weet wat de update bevat?
  #4  
Oud 23-05-11, 16:41
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 82
Standaard

Ik heb mn telefoon wel laten bijwerken.
Alles doet het nog prima bij mij.
  #5  
Oud 29-05-11, 22:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 1
Standaard

Je "personal hotspot" doet het nog? Ik heb de vraag aan Telfort gesteld en dit was hen antwoord:
"Hartelijk dank voor uw e-mail aan Telfort.
Wij begrijpen niet wat u bedoelt met dat er nieuwe aanbieders instellingen zijn.
Wij verzoeken uw vraag specifieker aan ons te stellen.
Wij vernemen het graag van u.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben genformeerd."

Ik denk dat ik maar gewoon blijf negeren.....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Telfort shop eindhoven + nieuwe kassa = gratis microsim! dedafmonteur KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 10-01-11 16:27
Telfort Nieuwe aktie daveku iPad algemeen 5 19-09-10 01:14
Telfort wordt Netwerk KPN, lijn Telfort. Soms reset de verbinding zich. Dychmann KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 5 29-12-09 21:02
Telfort: geen 3g ontvangst? => bestel een nieuwe simkaart xetradax KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 4 02-12-08 21:13
Nieuwe update 2.01 -- aanbiedersinstellingen pwain Archief 1 05-08-08 16:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:14.