Netwerk bestaat niet meer

Netwerk bestaat niet meer discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iCulture leden Ik heb een raar probleem. Ik krijg geregeld de melding Het geselecteerde mobiele netwerk is niet langer meer beschikbaar. Ik had eerst ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 June 2011, 16:10
JailbreakerPro's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 April 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 301
Question Netwerk bestaat niet meer

Hallo iCulture leden

Ik heb een raar probleem. Ik krijg geregeld de melding Het geselecteerde mobiele netwerk is niet langer meer beschikbaar. Ik had eerst nooit deze melding maar nu krijg ik hem om de 10 minuten en als ik op sluit druk ga ik naar gprs en dan binnen 1 minuut zit ik weer op 3G ik heb een KPN zakelijk abbonement. Ik heb het gevoel dat komt doordat ik toen ik uit duitsland kwam en ik selecteerde KPN in aanbieders. Weet iemand een oplossing dit is echt irritant en ik heb 3G nodig

Alvast bedankt
__________________
All Your Need In Your Life Is An iDevice
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 June 2011, 10:01
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 2
Standaard

Zet je netwerk op 'automatisch'... Als het goed is heb je er dan geen last meer van!
  #3  
Oud 30 June 2011, 20:14
JailbreakerPro's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 April 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 301
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rverheij Bekijk bericht
Zet je netwerk op 'automatisch'... Als het goed is heb je er dan geen last meer van!
Dank je voor het antwoord maar waar zet ik mijn iPhone dan op automatisch

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 30 juni 2011 om 20:19 ----------

Al gevonden nu hopen dat het werkt
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Viber werkt niet meer via Vodafone 3G netwerk flebbes iPhone Apps 7 11 April 2011 14:36
iPhone 3GS: zoekt niet meer automatisch naar netwerk fons89 Unlock 0 8 September 2010 23:32
Saisuke bestaat niet meer?? janpraot iPhone Apps 0 29 July 2010 14:13
Cydia probleem of bestaat de link niet meer? Romek Jailbreak apps en thema's 2 11 July 2009 20:52
netwerk symbool niet meer zichtbaar wilfrida iPhone algemeen 14 7 June 2009 17:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:25.