Is KPN aan het vervelen met 3g ?

Is KPN aan het vervelen met 3g ? discussie in KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb twee Iphone's een 3gs en een 4 beiden met een KPN abo.het abo van de 3gs is zonder internet en ongeveer 8 jaar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 August 2011, 00:07
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 October 2009
Berichten: 8
Standaard Is KPN aan het vervelen met 3g ?

Ik heb twee Iphone's een 3gs en een 4 beiden met een KPN abo.het abo van de 3gs is zonder internet en ongeveer 8 jaar oud, het abo van de 4 is nieuw met internet.

Op de Ipone 4 heb ik de app Eagle Eys geinstalleerd dit is real-time live video streaming prog. en krijg ik steeds de melding (ongeldig gebruikersniveau voor deze functie) op Wi-Fi werkt dit wel maar op 3g niet.

Op de 3gs met oude simkaart werkt deze app.wel zowel op Wi-Fi als 3g.

Plaats ik de simkaart van de Iphone 4 in de Iphone 3gs dan werkt het niet wat kan hier de oorzaak van zijn.

Ik denk dat KPN er een blokkade in heeft gebouwd.

Graag jullie mening.

Groet Eric
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 August 2011, 09:17
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.690
Standaard

Dat denk ik dan ook. KPN was toch onlangs van plan om bepaalde diensten de blokkeren, danwel extra geld voor te vragen? Het was toen nog een relletje of WhatsApp daaronder zou gaan vallen. Daar heeft KPN toen uiteindelijk vanaf gezien...
  #3  
Oud 31 January 2012, 21:47
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2012
Berichten: 2
Standaard Hetzelfde probleem

Hoi Eric,

Is je probleem al opgelost?
Ik heb namelijk hetzelfde probleem.

Groet Gerald.
  #4  
Oud 31 January 2012, 21:52
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

mobiel netwerk, mobiel data, APN gewoon internet invullen ipv iphonekpn oid.

Opnieuw opstarten, en dan werkt het weer. Had net zoiets met m'n securitycam thuis over 3G.
  #5  
Oud 22 April 2012, 19:35
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2012
Berichten: 2
Standaard Bedankt, het werkt

@Harley4

Het duurde even. Probleem is idd opgelost.
Mijn dank nog voor je reactie.

Groet Gerald.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Met je iphone op het netwerk van KPN eddies303 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 7 4 August 2010 15:47
Ontvangst 3GS met kpn in het buitenland mvdkloos KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 6 January 2010 20:50
Ik heb het gehad met KPN avdwerf KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 12 14 November 2008 16:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:14.