iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   KPN (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f111/kpn/)
-   -   Mobiele websites niet te openen met KPN (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f111/kpn/70067-mobiele-websites-niet-openen-kpn.html)

paling 27-08-10 10:23

Mobiele websites niet te openen met KPN
 
Sinds enkele weken zijn verschillende mobiele websites niet te benaderen met een KPN abbo. Eigen voorbeelden waarvan ik weet dat ze niet werken:

- m.nu.nl
- m.spitsnieuws.nl
- m.vvd.nl

Deze websites zijn overigens wel te benaderen als ik op een Wi-Fi-netwerk zit en zijn dus puur niet te benaderen via het 3G netwerk. Bij het openen van een mobiele website volgt er een redirect naar:

http://system.mobileportal.nl/router....aspx?Service= met nog een hele rits aan meuk erachter. In de content van de pagina staat "Je hebt geen toegang tot deze pagina" en in de titel van de pagina "WapAccesDenied".

Overigens ervaar ik ook dezelfde problemen met Shazam zoals in dit topic wordt beschreven. Volgens mij heeft dit er ook mee te maken.

zackary 28-08-10 00:24

Vreemd, hier werkt het wel via 3G.
Kom er elke dag tijdens werktijd.

nichello 28-08-10 10:32

heb een KPN abbo maar internet ho maar, KPN gebeld daar wordt over APN gesprokken om deze in te stellen met ' portal MMM.NL ' kan iemand mij vertellen
hoe dit in z'n werk gaat voor IPHONE 4 met KPN abbo.

NVG

Nichello


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:16.