iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/)
-   -   Mobiele dataverbruik extreem? (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/123882-mobiele-dataverbruik-extreem.html)

Laurria 26-08-12 18:22

Mobiele dataverbruik extreem?
 
Hallo,

Mijn moeder heeft een iphone en sinds kort ook een kleine internetbundel daarbij van ben. Nu heeft zij op een dag extreem veel internet verbruikt, zeker voor iemand die beperkt verstand heeft van een iphone en internet. Het gaat om meer dan 1200 mb en het loopt nog steeds op. Inmiddels hebben we de mobiele data op de iphone uitgezet.
Het punt is echter dat de iphone zelf aangeeft 30mb verstuurd te hebben en 129 mb te hebben ontvangen, als ik kijk bij mobiel verbruik. Dit zou toch een redelijk beeld moeten geven, mag ik aannemen?
Ze heeft een iphone 3gs, niet gejailbreakt met 5.0.1.

Ik weet dat er al veel topics over zijn, maar ik kan nergens echt een duidelijk antwoord in vinden. Het vreemde is ook dat ze niets anders heeft gedaan vandaag dan de afgelopen 2 weken dat ze ook mobiele data aan had staan. Geen nieuwe apps, geen andere instellingen, niets. Vandaar mijn vraag. Hopelijk kan iemand me helpen? We worden wanhopig, want de rekeningen lopen aanzienlijk op.

rojoz 21-09-12 10:49

Hoi Laurria,

ik ben hier helemaal nieuw op dit forum en kamp met hetzelfde probleem. Al veel over gelezen op dit forum maar weet niet hoe dit te voorkomen. Gelukkig had ik hem op Wi-Fi staan maar dan nog zonder iets te doen echt megaverbruik.
http://forum.iculture.nl/[IMG]http:/...ps6516daf6.png
http://i1262.photobucket.com/albums/...ps6516daf6.png

wie kan mij vertellen hoe ik dit kan voorkomen en wat hieraan te doen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:28.