iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/)
-   -   Internet probleem via simpel.nl (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/126697-internet-probleem-via-simpel-nl.html)

dlobel 03-10-12 10:39

Internet probleem via simpel.nl
 
Mijn zoon gebruikt sinds kort mijn oude iPhone 3GS. We hebben een simpel abo afgesloten zodat hij kan bellen, sms-en en internetten. Bellen en sms gaat goed maar internet krijg ik niet aan de praat.

Ik heb last van het probleem waar veel mensen last van hebben. Het was voorheen een t-mobile toestel, de simlock is er wel af. Maar je hebt geen mogelijkheid om de mobiele data aan te passen en dus een andere APN in te vullen. Ik heb de sim swap methode gedaan met een KPN kaart en de APN aangepast voor simpel. Maar dat werkt niet. Ik heb ook het simpel APN profiel gedownload van unlockit maar deze werkt ook niet.

Ik heb al 5 keer aan de lijn gehangen met de simpel helpdesk en die komen er ook niet uit.

Wat echt apart is, is dat als ik mijn t-mobile abbo in de 3gs stop internet direct werkt, zelfs als de APN op Simpel staat. Ook als ik de KPN sim in de 3GS doe werkt internet.

kortom het lijkt erop dat de APN instellingen genegeerd worden en dat de instellingen van de sim bepalend zijn.

Ik kom er niet meer uit, terwijl het abonnement al fijn een maand loopt.

Wie kan mij aub helpen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:13.