Robin Mobile [Eerste overgangstoon pas na 7-8 sec]

Robin Mobile [Eerste overgangstoon pas na 7-8 sec] discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iedereen! Zit met een beetje vervelend probleempje.. Ben sinds 15 juli overgestapt van T-Mobile naar Robin Mobile (KPN) mt nummerbehoud. Het vervelende is nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 July 2013, 12:34
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Berichten: 26
Unhappy Robin Mobile [Eerste overgangstoon pas na 7-8 sec]

Hallo iedereen!

Zit met een beetje vervelend probleempje..
Ben sinds 15 juli overgestapt van T-Mobile naar Robin Mobile (KPN) mt nummerbehoud.
Het vervelende is nu dat zodra ik bel (ongeacht naar wie/welke provider) de gesprekstijd op m'n toestel direct begint met tellen.
Normaal gaat dit klokje pas lopen als je verbinding hebt, en voor die tijd staat er ''Bellen... /Calling...''

Dit is bij mij dus niet meer het geval sinds ik ben overgestapt, wat dus echt irritant is.
Ik krijg ook pas na gemiddeld 7 seconden de eerste overgangstoon te horen.
Overigens krijg ik dit niet als ik 1233 (voicemail) bel. (intern netwerk??)
Gebeld worden werkt ook gewoon normaal, vrijwel direct zonder vertraging, dus het probleem zit 'em puur in de uitgaande gesprekken.

Het ligt niet aan mijn toestel want ik heb verschillende iPhone's geprobeerd, SIM's gewisseld, maar het probleem bleef enkel gepaard met mijn SIM.

Nieuwe SIMkaart gekregen van Robin Mobile, maar ook dat hielp niet.
Het probleem zit hem dus op mijn ''account/nummer'' ergens dieper in het netwerk?
Robin Mobile en KPN konden niets vinden, alles stond correct bij hen geconfigureerd, en ze hadden ook nog nooit eerder gehoord van dit probleem...
Lekker dan!

Heeft iemand hier nog meer ervaring mee?

edit: Heb me telefoon ook hard-resets gegeven, netwerkinstellingen ge-reset en vervolgens ook nog een clean restore (zonder backup's) gedaan...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 July 2013, 13:21
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 May 2010
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 10
Send a message via twitter to schnhvn
Standaard

Dit heb ik bij Vodafone ook hoor...
  #3  
Oud 30 July 2013, 14:12
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door schnhvn Bekijk bericht
Dit heb ik bij Vodafone ook hoor...
Dan hebben zij het schijnbaar ook niet helemaal voor elkaar
  #4  
Oud 30 July 2013, 18:25
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 May 2013
Berichten: 62
Standaard

Ik niet, bij mij begint hij te tellen als er verbinding is.
  #5  
Oud 30 July 2013, 18:29
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Patryk Bekijk bericht
Ik niet, bij mij begint hij te tellen als er verbinding is.
Precies! Zoals het hoort!
Hoop echt dat iemand hier een oplossing voor heeft
  #6  
Oud 30 July 2013, 19:43
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

En waar zie je dat tellen dan?
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #7  
Oud 31 July 2013, 14:02
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vuurvreter Bekijk bericht
En waar zie je dat tellen dan?
  #8  
Oud 31 July 2013, 14:36
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Was me nooit opgevallen!!
  #9  
Oud 6 February 2014, 22:05
boeffie's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 June 2008
Locatie: Akkrum
Berichten: 106
Stuur een bericht via Skype™ naar boeffie Send a message via twitter to boeffie
Standaard

Ik heb er al maanden last van maar het begint te wennen
Reageren

Labels
kpn, overgangstoon, robin mobile


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Robin Mobile stschuurhuis Overige providers Nederland 7 23 November 2013 12:29
iPhone 2G: Scherm licht pas na 10 sec op na indrukken home/power knop firestarter iPhone algemeen 1 10 April 2010 16:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:02.