iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/)
-   -   Hi Eindeloos + Push Mail (Wie??) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/23763-hi-eindeloos-push-mail-wie.html)

jeffrey 17-10-08 09:34

Hi Eindeloos + Push Mail (Wie??)
 
Is er iemand die een Hi Eindeloos Online abonnement heeft en Push Mail gebruikt?

Volgens de voorwaarden worden dit soort applicaties niet ondersteund, maar over extra kosten wordt ook niet gesproken. Ik gebruik momenteel IMAP en check mijn mail elk uur.

Als er iemand is die push mail icm een Hi abonnement gebruikt zonder extra kosten dan hoor ik dat graag want ik ben ook van plan om een PUSH service te nemen... :)

MMaxim 02-11-08 20:45

Hallo Jeffrey,

Ik kan geen antwoord geven op je vraag. Maar ik vraag me af wat de snelheden zijn van Hi Eindeloos? Ik weet dat dit 128kb/s downstream is, maar kan je hier in de praktijk goed mee uit de voeten?

Mvg, Maxim

liosnel 02-11-08 23:19

Hey Jeffrey,

Ik gebruik het nu enkele maanden via Exchange; het werkt prima! Het mag officieel niet, maar ik weet uit ervaringen eerder (zonder vast internet thuis, dus écht overmatig gebruik via laptop) dat je na excessief internetgebruik een smsje krijgt dat je te veel data hebt verbruikt (meer dan tienmaal het gemiddelde) met daarnin een waarschuwing...

M.a.w. gewoon doen! Werkt prima..!

koekiee 10-11-08 11:20

Inderdaad gewoon doen, is geen probleem.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:18.