iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/)
-   -   Eindeloos Online op 2G, wel internet geen youtube (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/32145-eindeloos-online-op-2g-internet-geen-youtube.html)

Demon Hunter 28-03-09 13:09

Eindeloos Online op 2G, wel internet geen youtube
 
Ik heb net een iPhone 2G geruild voor mijn Omnia, helemaal blij mee en al de hele tijd mee aan het pielen. Nu lees ik net dat Hi geen extra kosten meer vraagt voor streaming, dat betekend dus dat ik met mijn Eindeloos Online abbo lekker youtube kan kijken op mijn iPhone. Alleen geeft de iPhone steeds weer dat voor Youtube een Databundel of Wi-Fi verbindingen is vereist. Safari doet het wel gewoon. Met Wi-Fi aan doet Youtube het perfect, op GPRS dus niet. Nu ben ik bang dat ik iets niet goed ingesteld heb ofzo en dat buiten mijn databundel surf. Hoe krijg ik youtube werkend op GPRS op mijn iPhone? Bij APN heb ik geprobeerd door niks in te vullen en portalmmm.nl in te vullen, maar Youtube blijft het niet doen. Heb al soortgelijke topics doorzocht, maar kwam er toch niet helemaal uit. FW 2.2.1 draait btw.

ButcherJF 28-03-09 13:21

Ik meen mij te herinneren uit het verleden (1.1.x) dat YouTube op GPRS alleen werkte met een tweak uit Installer. Zoek eens in Cydia of er een dergelijke tweak is.

iMario 28-03-09 13:23

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF (Bericht 271860)
Ik meen mij te herinneren uit het verleden (1.1.x) dat YouTube op GPRS alleen werkte met een tweak uit Installer. Zoek eens in Cydia of er een dergelijke tweak is.

Klopt, de ''GPRS Fix''. Heb alleen geen idee of dit er ook al is voor de nieuwste Firmware, hij staat iig niet in Cydia. Ik zal ook even rondkijken...

EDIT
Zoals je hier kunt lezen, hij is er nog niet voor Firmware 2.2.1.
Dan even googlen. ;)


Demon Hunter 28-03-09 13:25

Dat zou heel fijn zijn, ik zal eens even rondkijken. Wel fijn om te weten dat ik dus straks niet buiten mijn databundel zit en een dikke rekening krijg;)

Demon Hunter 28-03-09 18:10

Dank je kon het niet vinden zal mxtube eens proberen dank jullie voor het snelle antwoord:)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:37.