iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/)
-   -   smsen in buitenland hi prepay (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/33916-smsen-buitenland-hi-prepay.html)

ewievissers 09-05-09 12:51

smsen in buitenland hi prepay
 
hallo,

Ik heb mijn iPhone 3G gewonnen:D. Toen ik hem kreeg bleek hij uit Italië te komen, en dus ook simlockvrij te zijn. Ik had hier mijn orange(T-mobile) prepay simkaart ingedaan, en alles werkte. Ik ben later overgestapt op Hi Prepay, en alles leek ook gewoon te werken. Maar ik was laatst op schoolreis in België, en wilde daar een sms versturen naar Nederland. Bij mn contactinfo stond +316 blabla. dit was dus gewoon goed. Ik verstuurde de sms en het geld was afgeschreven. Krijg ik een sms van de naam +1 031 met als echt nummer 31653131314. met daarin: het SMS-Berichtencentrale nummer in uw toestel is onjuist. Het juiste nr is 31653131314, dit kunt u zelf wijzigen. Raadpleeg evt. de handleiding van uw toestel.:confused::confused::confused: Werdt er nog 15 cent afgeschreven voor het ontvangen van die SMS:mad:. Dat nummer kwam me niet bekend voor. Niet de mijne en ook niet die van degene die ik wilde smsen. Ik ga nu deze vakantie naar Frankrijk, en ik zou daar wel willen kunnen smsen. Ik heb alleen nog niets aan dat berichtencenrale nummer gedaan, omdat ik er helemaal niets van snapte. zou iemand mij verder kunnen helpen. Ik zit op 2.2.1 en ik heb geen jailbreak uitgevoerd, en ben dat ook niet van plan.(toen ik het probeerde was het fout gegaan, en moest ik hem weer restoren wat bijna niet lukte)

Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:57.