//

Visual Voicemail Instellingen

Visual Voicemail Instellingen discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Mede-Iphone gebruikers, Ik vroeg me iets af, ik heb een simlockvrije Iphone uit Belgie met een abbo van Telfort, weten jullie of het mogelijk is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18-06-09, 17:37
Nslothouwer Nslothouwer is offline
• iOS 3.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 3
Smile Visual Voicemail Instellingen

Mede-Iphone gebruikers,
Ik vroeg me iets af, ik heb een simlockvrije Iphone uit Belgie met een abbo van Telfort, weten jullie of het mogelijk is om daar Visual Voicemail mee te gebruiken?

Zo ja, wat zijn dan de netwerk instellingen hiervan?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18-06-09, 18:19
WDS001's schermafbeelding
WDS001 WDS001 is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 9.0.2
• 9.0.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.493
Standaard

Ik dacht dat het noch in Belgie noch in Nederland mogelijk was om Visual Vocemail te gebruiken..
  #3  
Oud 23-06-09, 12:10
Frans van Laarhoven Frans van Laarhoven is offline
• iOS 3.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 1
Standaard

wie kan mij helpen?

Ik heb mijn Iphone geupdated en nu kan ik mijn voicemail niet meer bellen via de toets voicemail op mijn beeldscherm.
  #4  
Oud 23-06-09, 13:44
puccini puccini is offline
• iOS 11.0
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Visual Voicemail is alleen mogelijk met een abbo. bij T-Mobile !
  #5  
Oud 23-06-09, 13:47
puccini puccini is offline
• iOS 11.0
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frans van Laarhoven Bekijk bericht
wie kan mij helpen?

Ik heb mijn Iphone geupdated en nu kan ik mijn voicemail niet meer bellen via de toets voicemail op mijn beeldscherm.
Met KPN abbo moet je het volgende invoeren en op bellen drukken.

**5005*86*1233#

en de voicemail button werkt weer.
  #6  
Oud 23-06-09, 16:12
DVDGuy DVDGuy is offline
• iOS 5.1.1
• 5.1.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Apr 2009
Locatie: Bergen op Zoom
Berichten: 11
Thumbs up

GEWELDIG; van de week nog deze vraag gesteld en daarop antwoord gekregen dat dit alleen mogelijk zou zijn bij T-Mobile.

Nogmaals; bedankt voor deze gouden tip!

Laatst gewijzigd door DVDGuy; 23-06-09 om 16:16.
  #7  
Oud 29-06-09, 10:41
slenskie slenskie is offline
• iOS 4.3.5
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door puccini Bekijk bericht
Met KPN abbo moet je het volgende invoeren en op bellen drukken.

**5005*86*1233#

en de voicemail button werkt weer.
Is er ook zo'n combinatie die je moet bellen om het op een Vodafone abbo aan te zetten op een 1gen iPhone OS 3.0?
  #8  
Oud 29-06-09, 10:47
cypher21's schermafbeelding
cypher21 cypher21 is offline
 
• 7.0.6
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.800
Standaard

voor vodafone is het voicemailnummer ook 1233, dus die code werkt gewoon
  #9  
Oud 28-07-09, 08:10
iLLSKi iLLSKi is offline
• iOS 4.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 13
Standaard

Heren,

Heel gek, ik heb een 32GB 3GS, met purplerain en snow (telfort).

Op het moment dat ik "**5005*86*1233#" invulde en belde, viel meteen mijn 3G weg. Mijn batterij begon als een gek leeg te lopen. Ik heb de settings gerestored, maar het werd niet beter.

Uiteindelijk een DFU restore gedaan.

Ik raad het dus niet aan te doen.
  #10  
Oud 28-07-09, 11:42
puccini puccini is offline
• iOS 11.0
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: -
Berichten: 134
Standaard

Nou, ik heb nergens last van (3G) en draai er al bijna 1 jaar mee, dus er zal wel iets anders aan de hand zijn met je IPhone !
  #11  
Oud 03-08-09, 23:07
ThoMM. ThoMM. is offline
 
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Anders
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iLLSKi Bekijk bericht
Heren,

Heel gek, ik heb een 32GB 3GS, met purplerain en snow (telfort).

Op het moment dat ik "**5005*86*1233#" invulde en belde, viel meteen mijn 3G weg. Mijn batterij begon als een gek leeg te lopen. Ik heb de settings gerestored, maar het werd niet beter.

Uiteindelijk een DFU restore gedaan.

Ik raad het dus niet aan te doen.
Ligt waarschijnlijk aan purplerain, als we het Dev Team mogen geloven, als je teveel doet rondom je telefoon gedeelte ging er iets mis met geheugen ofzo Ik weet niet maar het klonk niet goed. Ik raad toch Redsn0w met Ultrasn0w aan, hier 0 problemen.
  #12  
Oud 04-08-09, 00:16
ad-ven-tuur ad-ven-tuur is offline
• iOS 4.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2009
Berichten: 13
Thumbs up

@ puccini: helemaal top, deze tip! Thanx.
  #13  
Oud 18-12-09, 10:56
Moto Moto is offline
• iOS 13.6
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: macOS
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Bussum
Berichten: 51
Question VVM nu wel bij KPN?

Nu het mogelijk is via de Phoneshop een iPhone te kopen gecombineerd met een abo op KPN, kunnen wij KPN-klanten nu ook Visual Voice Mail aanzetten?
  #14  
Oud 18-12-09, 13:24
Mwfadebeer Mwfadebeer is offline
• iOS 6.0
• 5.0
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 623
Standaard

zolang KPN het niet ondersteunt zal dat niet lukken. als KPN het wel aan zijn klanten aanbiedt zal het wel gaan.
Zou de KPN site even raadplegen.
  #15  
Oud 24-01-10, 21:56
oliv4r oliv4r is offline
• iOS 4.3.3
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Delft
Berichten: 59
Standaard

Ik heb nu al bijna 2 jaartjes mijn iPhone 3G uit belgië, ik heb daar gewoon een los t-mobile abbo bij. Is het eigelijk mogelijk om dan de visual voicemail aan te zetten? Of moet het echt een iPhone t-mobile abbo zijn?
  #16  
Oud 24-01-10, 21:58
King1987's schermafbeelding
King1987 King1987 is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 6.0.1
• 6.0 beta
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door oliv4r Bekijk bericht
Ik heb nu al bijna 2 jaartjes mijn iPhone 3G uit belgië, ik heb daar gewoon een los t-mobile abbo bij. Is het eigelijk mogelijk om dan de visual voicemail aan te zetten? Of moet het echt een iPhone t-mobile abbo zijn?
Moet een iPhone abo zijn van T-Mobile
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Visual Voicemail instellingen vallen steeds weg albertvanderiet Odido (T-Mobile) 35 16-10-10 13:41
voicemail uitschakelen en instellen op Visual Voicemail sporting65 iPhone algemeen 11 15-10-10 20:05
visual voicemail werkt niet na activeren voicemail knop tweak mac-fan Odido (T-Mobile) 2 12-11-09 20:36
Visual Voicemail doet het niet: Voicemail Unavailable oscar Odido (T-Mobile) 2 04-09-08 20:53
Visual Voicemail ayoltderoos Overige providers Nederland 19 20-07-08 17:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:31.