iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/)
-   -   Abonnement voor iPhone (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/4176-abonnement-voor-iphone.html)

Edgar 27-12-07 10:18

Abonnement voor iPhone
 
Hallo heren van iphoneclub!

Ik ben in Amerika maar niet meer voor lang, dus ik wil snel beslissen of ik hier een iPhone zal kopen. Ik had de volgende vraag mbt abonnementen;

Als ik op deze website kijk lijkt de Vodafone variant voor altijd mobiel online de beste keuze. Daar worden een aantal specifieke websites genoemd (Youtube, Google, nog een stel), ik neem aan dat dit gewoon voorbeelden zijn en dat je gewoon alles met betrekking tot internet (andere sites, email etc) kunt gebruiken met dit pakket?

Verder, ik neem aan dat ik dan ook een bel-bundel zal moeten nemen bij vodafone?

Dus, ik koop hier zo'n leuk apparaat, smokkel hem naar NL, unlock hem en prop een vodafone sim erin met 10e p/m internet + x euro p/m bel en sms tegoed, gaan met de banaan. Klopt?

Sorry voor de ietwat simpele vragen, maar die providers kunnen zo onduidelijk zijn...
Bedankt! :D

Patipod 27-12-07 11:10

Ik heb zelf T-Mobile Flex icm met Pocket Internet Totaal. Bij Flex betaal je alles uit je bundel. Sms, MMS (voor Iphone minder geschikt op t moment) en bellen naar en in het buitenland. Dus geen extra kosten achteraf. Bij Pocket Internet Totaal heb je onbeperkt internet zonder datalimiet. Niet echt snel op n Iphone, maar voor de meeste dingen is dat snel genoeg. Ik kan binnenkort mijn abbo verlengen. Iets wat ik zeker ga doen. Heb alleen maar goede ervaringen met T-Mobile. Er zijn natuurlijk meerdere providers. Het beste gewoon eens vergelijken welke het beste bij je past.

Groeten,
Patrick

Edgar 27-12-07 18:02

Bedankt voor je reply. Ik was alleen benieuwd naar vodafone omdat de snelheid veel hoger lijkt bij hun... dus als iemand hier ervaring mee heeft zou ik het nog graag horen. Klopt verder de rest van m'n verhaal?

iCulture 27-12-07 18:23

Ik raad je aan deze discussie te lezen: Vodafone Blox Internet


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:49.