iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/)
-   -   Let op bij gebruik van RaboMobiel in het buitenland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/43543-let-op-gebruik-rabomobiel-buitenland.html)

RaboMobiel ervaring 11-09-09 16:54

Let op bij gebruik van RaboMobiel in het buitenland
 
Let op bij gebruik van RaboMobiel in het buitenland:

Ik was enkele dagen in Frankrijk en na terugkomst bleek dat er een aantal "gesprekken in het buitenland" op de rekening stonden die ik niet gevoerd heb.

Na navraag bij RaboMobiel bleek dat wanneer je in het buitenland gebeld wordt voor ieder inkomend gesprek dat niet beantwoord wordt een bedrag in rekening gebracht wordt. Dit terwijl ik de voicemailbox en alle doorschakelingen uitgeschakeld had.

De oplossing van RaboMobiel is het inschakelen van de voicemailbox op de website om daarna de voicemailbox uit te schakelen door het bellen van het nummer 12339 met de telefoon.

Na het invullen van het reactieformulier op de website kreeg ik binnen een dag antwoord en daarna kon ik per e-mail met RaboMobiel corresponderen. Meestal kwam de reactie binnen een etmaal en soms veel sneller.
___________________________________________________________________


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:48.