iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/)
-   -   Internet op I-phone (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/4381-internet-op-i-phone.html)

hjoels 31-12-07 19:37

Internet op I-phone
 
Een domme vraag:
Kun je met een bestaand abbo van KPN ook Internetten op je I-phone of heb je daarbij iets extra's nodig???

Harold++

crunch81 01-01-08 02:37

Ja hoor dat kan gewoon, alleen loopt de verbinding via GPRS, dus extra kosten op je abbo van je telefoon, het kan behoorlijk duur worden als je geen onbeperkt internet abbo hebt, let daar dus op, voor de rest heb je niks extra nodig, behalve dan misschien de instellingen van je provider, hoewel ik die nog nooit nodig heb gehad.

Dennisf 01-01-08 07:40

Vreemd genoeg heb ik ook al veel draadjes gelezen van mensen die met wachtwoorden en gebruikersnamen bezig zijn om hun gprs te laten werken. Ik had eerst KPN waarbij mijn GPRS het perfect deed zonder dat ik instellingen gedaan heb. Ben per 27 december overgestapt naar Telfort en was er aardig van overtuigd dat ik nu toch zeker het e.e.a. moest gaan instellen. Maar ook Telfort GPRS werkt bij mij zonder wachtwoorden of inlognamen.

Ik weet niet goed waaraan het ligt maar ben er wel blij mee. Heb inmiddels wel een data abo erbij genomen om hoog oplopende telefoonkosten te voorkomen. GPRS is niet echt supersnel. Ik gebruik het met name om mail op te halen, de stocks en het weer te bekijken. Een keer heb ik google maps gebruikt toen ik in Den Haag even niet meer wist hoe ik bij mijn auto moest komen en dat werkte ook goed.

depl0y 01-01-08 08:15

Het niet hoeven invullen van gebruikersnamen en wachtwoorden is natuurlijk een hele handige stap van de telecombedrijven.

Op deze manier, wanneer je een telefoon geleverd krijgt, kan je direct op het internet met het apparaat, wat zonder data abonnement een duur grapje kan worden.

Verder denk ik ook dat het veel administratieve handelingen scheelt en een username is ook nergens voor nodig, zo loggen alles per telefoonnummer (gok ik) zodat ze precies weten wat ze je moeten factureren.

hjoels 01-01-08 13:40

@crunch81
Bedankt, het is me duidelijk en ik zal er op letten.

Harold++


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:36.