iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/)
-   -   Iphone kopen in Belgie, gebruiken in Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/44745-iphone-kopen-belgie-gebruiken-nederland.html)

Remco99 29-09-09 16:22

Iphone kopen in Belgie, gebruiken in Nederland
 
Ik heb op dit moment een prachtige iphone 3G, maar mijn t-mobile bereik is ronduit bagger! Ik woon ook in een klein plaatsje in de middle of nowhere, dus dat verklaart een hoop.

Nu kan ik dus mijn abo opzeggen van T-mobile, maar dan moet ik mijn iphone ook inleveren.

Nu wil ik dus overstappen op een hi sim only abo.. En aangezien mijn zusje a.s. weekend in Belgie is wil ik haar een simlock iphone 3GS laten kopen in Belgie..

Zijn hier bekende problemen mee of kan ik gewoon mijn nieuwe simkaart in de belgische iphone plaatsen en alles werkt?

Kunnen jullie mij daar wat meer over vertellen?

MarijnvC 29-09-09 18:38

De kans dat je een Iphone 3gs vind in belgie is erg klein, overal zijn nog wacht lijsten van C.a. 2maanden (dat was vorige week woensdag) Ik heb er zelf 1 uit Italie (ook simlockvrij van de fabriek ) en alles werkt prima!

Heb ook een Hi abo erin alleen het internet is aan de trage kant, maar je kan overstappen naar Hi Xtra snel eindeloos online.

Remco99 29-09-09 22:07

Mmm... dan zal ik er morgen even een telefoontje aanwagen...

Wil wel graag op korte termijn zo'n mooie nieuwe Iphone 3GS hebben, iemand er toevallig één over voor een schappelijke prijs? :p

Mazereeuw 01-10-09 14:40

Kijk anders even in het topic Beschikbaarheid 3Gs Belgie. Daar staan ook nog wat adressen waar ze geen lange wachtlijsten hebben.

Scooter 01-10-09 15:52

In grote steden zal je pech hebben vrees ik alhoewel ik hier en daar wel lees als je richting zee gaat je meer kans hebt dat er eentje vrij ligt al zal het een uitzondering zijn !


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:44.