iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/)
-   -   Itunes bevriest? (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/58072-itunes-bevriest.html)

Celinem 20-04-10 04:05

Beste!
Ik zou doodgraag een Iphone kopen hier in Chicago om hem dan terug mee te nemen naar Europa. Ik ben bij AT&T langs geweest en momenteel zijn de iphones 3G van 8gb 99 dollar en die van 3Gs een goede honderd dollar meer.

Maar uiteraard komt dit met een contract van AT&T. Indien ik contractbreuk wil doen, kost me dit 175 dollar. Wat het nog voordelig maakt om hem hier te kopen.

Maar de verkoper wist me wel te vertellen dat Itunes de iphone bevriest (en hij dus niet meer werkt op Itunes) eens ik hem zou unlocken. Is dit waar?

En weet iemand dan ook hoe ik mijn Iphone kan unlocken eens ik hem heb? Want alles lijkt zo ingewikkeld en ze vragen hier 70 dollar bij een firma om deze te unlocken.... Hoe kan ik het dus gemakkelijk unlocken en dat het te vertrouwen is?

Alvast bedankt!

Nog een kleine vraag erbovenop. Wat is het nut in feite om een iphone te jailbrake'en? En is er een kans dat mijn Iphone plots niet meer werkt eens ik hem unlock :confused:.
En hoe zit het met die filmware? EN kan ik mijn iphone gebruiken met een doodgewone herlaadkaart in België dan?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:40.