iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/)
-   -   beste provider/abbonement voor iphone 4 (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/65475-beste-provider-abbonement-voor-iphone-4-a.html)

biagio300 25-07-10 16:52

beste provider/abbonement voor iphone 4
 
beste mensen, ik heb nog geen iphone en ik ben van plan er Eén te halen, ik zou graag willen weten wat de beste provider voor de iphone is naar jullie mening en ook waarom dat volgens jou is,en daaruit kan ik een provider kiezen.
alvast bedankt voor je mening.

ballegooier 25-07-10 17:58

Lees eens rond zou ik zeggen op dit forum. In verschillende topics wordt alles uitgekauwd over de verschillende providers. Kortweg komt het hier op neer dat de netwerken van KPN en Vodafone als zeer goed worden ervaren (gemiddeld genomen) de rest allemaal wat minder. Helaas kun je in NL geen iPhone 4 kopen zonder zaken als garantie, of visual voicemail, buiten t-mobile om (simpelweg). Je hebt, kortom, niet veel keus.
Koop je een los toestel op 'eigen houtje' en zoek je er een sim-only abonnement bij, let er dan op dat die (hardware-matig!) sim-lock vrij is. Anders heb je nog geen keus en moet je een sim-only bij t-mobile afsluiten (kan natuurlijk gewoon prima)

biagio300 25-07-10 20:36

ik ben namelijk in italie dus bij tim shops of een apple store kan je ze krijgen


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:56.