iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/)
-   -   Visual Voicemail? (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/66213-visual-voicemail.html)

ChrisVLV 31-07-10 04:17

Visual Voicemail?
 
Hallo,

Vandaag bericht gehad uit Bristol (Apple Store) dat mijn iPhone er eindelijk is, kan ik me nu focussen op de verschillende abbo's. Ik zelf zat te denken aan Vodafone, en als ik de topics zo lees is dat een goede keus. Hierover 2 vragen:

-Welk abonnement kan ik het beste bij Vodafone afsluiten als ik onbeperkt internet wil en onbeperkt sms'en (bellen is niet de hoogste prioriteit).

-Als ik een abbo buiten T-Mobile (waar ik 2 jaar iPhone 3G, iPhone 3GS bij heb gezeten maar toch echt zat ben!..) in mijn geval dus Vodafone afsluit, heb ik dan wel Visual Voicemail?

Alvast bedankt voor de hulp!

ButcherJF 31-07-10 08:02

Visual Voicemail heb je (voorlopig?) alleen bij T-Mobile. Het kan natuurlijk zijn dat Vodafone dat straks ook gaat aanbieden, maar dat kunnen ze je wellicht daar vertellen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:26.