iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/)
-   -   Internet NL iPhone (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/6799-internet-nl-iphone.html)

Shelldass 08-02-08 18:10

Internet NL iPhone
 
Hey beste mensen,

Ik ben van plan om ergens in de toekomst een iPhone aan te schaffen. Nou vroeg ik mij of hoe snel je kan internetten op een iPhone. Aangezien snelheden van internet al snel erg relatief zijn, vroeg ik mij af of iemand ergens een filmpje van een laadtijd van bijv. google of een andere webpagina heeft zien staan. Ik ben van plan om Vodafone te gaan gebruiken.

Ik heb op YouTube al gezocht naar dergelijke filmpjes alleen ik kwam niet uit op filmjes die in nederland gemaakt zijn. Kan iemand hierbij helpen?

Alvast bedankt,

Paul.

Amp. 08-02-08 19:04

Beste Paul,

De internetsnelheid van Vodafone is redelijk goed, verwacht geen Wi-Fi snelheden, maar toch voor gemiddelde pagina's duurt het mss 5 seconden voor een pagina om te laden :)

Youtube is gewoon traag, ik heb het zelf niet geprobeert, maar ik denk dat het zeker een paar minuten duurt om te bufferen.

Gr. Amp!

Shelldass 10-02-08 10:19

Hey Amp,

Bedankt voor je antwoord. Weet je toevallig of je overal in Nederland ongeveer die +- 5 seconden kan aanhouden? Niet alleen in de Randstad bijvoorbeeld maar ook in het noorden of het zuiden van het land?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:19.