iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/)
-   -   tijdelijke pre-paid (advies) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/77175-tijdelijke-pre-paid-advies.html)

LeMesjeu 08-11-10 13:06

tijdelijke pre-paid (advies)
 
Ik wist niet meteen waar ik het moest zetten op het forum maar ik denk wel dat het hier een beetje goed staat.

Ik woon dus in belgiŽ en heb tot nu toe altijd al mn belgische sim en abo gebruikt in NL. Ondertussen heb ik zo de gewoonte ontwikkeld om overal en altijd online te zijn met mn iphone dat ik het in NL niet meer kan laten. Maar zit dan echt wel met torenhoge roaming tarieven.

Nu moet ik dit weekend weer in NL zijn en dacht eraan gewoon een pre-paid sim aan te schaffen. En vroeg me een beetje af wat de beste deal is. Bellen zal ik niet zoveel doen, tenzij naar mn familie in NL. Smsen of bellen naar mn vriendin in BE zal ook wel gebeuren. Maar ik denk dat dataverbruik toch primeert in mijn geval. (mails, fb, whatsapp, twitter,....)

Iemand enig idee welke provider qua prijs/kwaliteit wel de moeite is en goede 3g dekking heeft? (regio Rotterdam)

ballegooier 14-11-10 10:02

Bij vodafone (die overigens uitstekend UMTS netwerk heeft) krijg je gratis internet op een prepaid kaartje. Echt een aanrader!

Damys4 14-11-10 10:05

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier (Bericht 600122)
Bij vodafone (die overigens uitstekend UMTS netwerk heeft) krijg je gratis internet op een prepaid kaartje. Echt een aanrader!

I totally Agree!!!!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:16.