iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/)
-   -   edge + UK O2 (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/7818-edge-uk-o2.html)

lucifer 20-02-08 02:05

edge + UK O2
 
Weet dat dit voor internet en NL is maar toch denk ik dat mijn vraag hier het beste bij past.
Ik woon in UK met O2 en heb de laatste tijd een probleem met EDGE. 2 weken geleden jailbroken naar 1.1.3 en edge werkte ook een aantal dagen perfect. Tot een week geleden kreeg ik met safari "page cannot be found" (verschillende sites geprobeerd) en youtube werkte ook niet. Alhoewel ik wel het blauwe "E" in de linker boven hoek ALTIJD heb. Een reset network werkt SOMS maar lang niet altijd. Het komt dus regelmatig voor dat ik 2 uren zonder internet zit dan 30 min goed dan 1 uur zonder etc etc.

Dus ik ben even wezen googlen en vele hebben het over de EDGE settings: general > network > EDGE. Het gekke is... ik heb deze setting NIET. Nooit gezien OTB (1.1.2) > updated official itunes 1.1.3 ook niet en ook niet gezien op mijn huidige firmware (jailbroken 1.1.3). En de edgefix is ook alleen maar voor de 1.1.1 Heb dus ook helemaal geen zin om opnieuw te jailbreaken als ik niet eens weet of dat het probleem wel of niet oplost.

Dus in het kort mijn 2-tal vragen
- Iemand die een soortgelijk edge probleem heeft? Liefst ook in UK ivm het mogelijkheid dat het een O2 probleem is
- Waar zijn mijn EDGE settings op me iPhone??? :confused:

denni 20-02-08 16:32

Hmm ik heb dit sinds kort wel af en toe met gprs ja... Ik woon dan in nl met telfort, maar ik kon opeens soms niet meer op het net. Dit is eigenlijk pas sinds 1.1.3. Bij 1.1.2 had ik geen problemen...

lucifer 21-02-08 01:24

nou me edge optie was kennelijk hidden. Door een regel activeedge in de carrier.plist te zetten kon ik het zien. Echter het probleem is er nog altijd. Begin me er goed aan te irriteren. Welllicht weer met een schoon lei beginnen (downgrade 1.1.1 jailbreak etc)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:38.