iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Overige providers Nederland (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/)
-   -   Uitgaande mail Hi eindeloos? (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f19/overige-providers-nederland/9916-uitgaande-mail-hi-eindeloos.html)

mvhuessen 24-03-08 09:35

Uitgaande mail Hi eindeloos?
 
hallo! Weer iemand de juiste smtp gegevens voor uitgaande mail bij een Hi Eindeloos abb.? Heb van alles al geprobeerd (mail.hiway.km en smtp.kpnplanet.nl) maar helaas.

Marcel

Celf 24-03-08 11:36

Ik heb ook ooit al 'ns van alles ondernomen om het aan de gang te krijgen zoals portnummers wijzigen etc. Wat uiteindelijk heeft geholpen was het uitzetten van de Wi-Fi voordat je het mailprogramma aanklikt. Ik weet niet of je Wi-Fi gebruikt, maar probeer het gewoon is.

Wat de achterliggende reden is waarom het zonder Wi-Fi bij mij wel werkt (e.e.a. is altijd reproduceerbaar) is mij een volkomen raadsel.

Ik ken de abbo's van HI niet, maar op de iPhone moet je de SMTP server van HI gebruiken en niet de SMTP server die je thuis op jouw pc gebruikt. Ik heb Telfort en dat wordt dus smtp.telfortmail.nl

Zoek het desnoods even op, op de site van HI.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:32.