iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Nieuwe contract bij thephonehouse, van T-mobile naar HI/Vodafone (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/100123-nieuwe-contract-thephonehouse-t-mobile-naar-hi-vodafone.html)

marcellie 07-10-11 15:57

Nieuwe contract bij thephonehouse, van T-mobile naar HI/Vodafone
 
Beste mensen,

28 januari 2012 loopt mijn abonnement af bij T-mobile. Nu heb ik onlangs een actiebon gekocht voor thephonehouse. Dit houdt in dat ik een nieuw contract moet afsluiten bij thephonsehouse om die bon te kunnen gebruiken. Nu wil ik als ik een nieuw contract ga afsluiten weg bij T-mobile omdat ik daar niet tevreden over ben. Ik wil graag naar hi of vodafone overstappen, dit is nog even afhankelijk van de prijzen voor de nieuwe iPhone 4S

Nu luidt mijn vraag:
Wanneer kan ik een contract afsluiten bij thephonehouse om in het bezit te komen van een iPhone 4S zonder dubbele contractkosten? Moet ik dan heel mijn contact uitdienen of kan ik alvast een contract afsluiten 2 of 3 maanden van te voren die ik dan eerst 2 of 3 maanden nog met T-mobile kan gebruiken en daarna 24 maanden met mijn nieuwe provider? Of is dat niet mogelijk, kan dat enkel en alleen als je bijdezelfde aanbieder blijft?

Ik hoop dat ik mijn vraag duidelijk geformuleerd heb en ik hoop dat het in het juiste forum staat. Ik wist niet zo goed waar ik hem moest plaatsen.

Alvast bedankt.

Groeten,
Marcel

simlockvrij 07-10-11 17:25

dan zit je zowiezo met dubbele kosten, je oude provider houd je aan je contract, en de nieuwe laat hem ingan in de week dat je je telefoon krijgt.

Patrique 10-10-11 20:10

Als je geen dubbele kosten wil, moet je toch wachten tot januari. Het is inderdaad zoals "Simlockvrij" het zegt.

marcellie 10-10-11 22:21

Oké bedankt voor de antwoorden. Als ik er over nadenk is het inderdaad wel logisch!

Wat mij betreft kan het topic gesloten worden, bedankt voor de snelle reacties!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:35.