iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Activeringsproblemen en zelf laten activeren (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/18226-activeringsproblemen-zelf-laten-activeren.html)

Ni3L50L 05-08-08 10:32

Activeringsproblemen en zelf laten activeren
 
Afgelopen zaterdag is m'n iPhone geleverd door AMP Logistics, daarbij is natuurlijk ook mijn nieuwe contract ondertekend e.d. Gisteren ben ik er achter gekomen dat ik nog niet volledig ben geactiveerd (Visual Voicemail doet ut niet).

Net met de KS van T-Mobile gebeld, die zouden mij ook handmatig kunnen activeren, echter ben ik bij hun helemaal niet bekend. Blijkt dat mijn contract nog niet binnen is. Je kunt echter wel zelf een kopie van je nieuwe contract faxen, dan gaat het sneller. KS mag nu ook handmatig activeren, was eerst niet mogelijk.

Ik moet zelf eerst maar eens even zien te achterhalen waar mijn contract is en waarom dat nog niet bij T-Mobile is binnengekomen.

Ni3L50L 05-08-08 16:13

Inmiddels weer wat wijzer geworden. Ik heb nog even contact gehad. Mijn contract is gefaxed, inclusief voorblad waarin ik het verhaal nog even uitleg en dat ik toch echt heel graag zou willen worden geactiveerd.

Ongeveer een half uurtje later nog maar eens in de telefoon geklommen. KS wist te melden dat de fax inderdaad goed is binnengekomen en is doorgestuurd naar de juiste afdeling... (?). Die gaan de gegevens controleren en mij zo spoedig mogelijk volledig activeren.

Nou ja, wachten maar weer... :mad:


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:41.