iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   3G weg in zwolle? (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/38664-3g-weg-zwolle.html)

Nickjet 03-07-09 19:09

3G weg in zwolle?
 
hallo,

Iemand anders uit zwolle en omstreken die opeens geen 3G meer heeft,
er is hier vlinke onweer geweest met een HELE HARDE knal, zou het mogelijk om inslag ofzoiets kunnen gaan :S?

mvg nick

nutty75 03-07-09 20:08

Nick; ik heb hier gewoon 3G in mijn display staan, maar het lijkt alsof het lang niet zo snel is als dat ik gewend ben.. Misschien dat het inderdaad te maken heeft met de harde knal vanmiddag..
Mijn bevindingen zijn overigens in zuid met een 3GS..

btw: op twitter is te lezen dat in de aa-landen blikseminslag is geweest in een woning.. Zou die knal kunnen verklaren misschien. Echter heeft het dan niets te maken met een inslag bij een T-mobile installatie..

ps: al wel netwerkinstelling hersteld? En/of je iPhone aan/uit gezet?

yoz 03-07-09 20:15

Ja, die knal vanmiddag hoorde ik ook. Het planfond trilde ervan. Effin, 3G signaal werkt prima hier (nabij NS station)

Nickjet 03-07-09 22:12

Dankjewel voor jullie reacties, heb nog steegs geen 3g dat terwijl het een jaar lang ijzersterk in mijn woning was, heb instellingen inderdaad al geprobeert te herstellen... Mischien ook eens gaan twiterren als dat zoleuk/snel nieuws geeft. helaas ben ik dit weekend weg... Naar een plaatsje dat geen 3g heeft dus weet pas naar dit weekend of het mischien aan mijn (3gs) licht... dankje nogmaals en ik hou het op de hoogte :)

Nickjet 06-07-09 20:51

hallo,

Ik ben terug van een weekendje weg geweest, terug in zwolle, heb helaas nog steets geen 3G singaal.. Ik heb de netwerk instellingen al opnieuw laten instellen dit zonder sucses. ook heb ik gereset.. Hij blijft nog steets alleen een rondje aangeven.

Ik woon vlak bij het station (hanzeland) en heb eerder nooit problemen gehad met iPhones. Tot deze 3GS... Opeens heb ik met zowat alles problemen lijkt het :S ook verkeerde icoontjes, spraakbesturing die vaag doet, rare stotteringen ect.

Mischien iemand een advies, Mischien een clean Instal?

mvg Nick

Ozie 07-07-09 19:30

Het is heel erg raar in Almelo heb ik heel goeie dekking. Valt nooit weg, Snelle internetverbinding dankzij de 3GS, maar hier in Zwolle bijna geen 3GS... Super balen dus...

vaagventje 09-07-09 22:07

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Ozie (Bericht 319987)
Het is heel erg raar in Almelo heb ik heel goeie dekking. Valt nooit weg, Snelle internetverbinding dankzij de 3GS, maar hier in Zwolle bijna geen 3GS... Super balen dus...


kom regelmatig bij mijn ouders in zwolle ( dieze oost ) heb daar altijd volledig ontvangst


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:03.