iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Internet afsluiten op iPhone? (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/68795-internet-afsluiten-op-iphone.html)

FlorisV 17-08-10 13:06

Internet afsluiten op iPhone?
 
Hallo,

Ik heb een wat ongebruikelijke vraag. Ik overweeg sterk om een iPhone te kopen, met name vanwege het uiterlijk en de apps. Nu heb ik echter wat aversie tegen internet op m'n mobiel. Het geeft me een gevoel van onrust, alsof ik de hele wereld in m'n broekzak met me meedraag, en ik ben bang dat ik er meer tijd mee ga verspillen dan ik eigenlijk wil.

Mijn vraag is daarom: is het mogelijk om de mogelijkheid tot surfen op internet op de iPhone af te sluiten, en daarbij nog wel apps te gebruiken die internet nodig hebben? Bijvoorbeeld door bepaalde internetinstellingen te verwijderen (waar ik toch niets van snap), de browser te verwijderen, een wachtwoord erop te zetten dat alleen een vriend kent, of een blokprogrammaatje te installeren? Liefst zou ik een whitelist installeren met een aantal zelfgekozen sites die ik nog wel zou kunnen bezoeken, maar dat is misschien te ingewikkeld. Ben ik erg tevreden als het eerste mogelijk is! Het gaat dus niet om de kosten, want ik neem gewoon een internetbundel bij mijn iPhone!

Alvast bedankt voor jullie reactie!

FlorisV 17-08-10 13:23

Dit topic mag verwijderd, ben een nieuwe begonnen met een duidelijker onderwerp, maar weet niet hoe dat moet?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:33.