iPhone 4S werkt niet met T-mobile

iPhone 4S werkt niet met T-mobile discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Ik heb een gister een iPhone 4S 32GB simlock vrij gekocht in de Apple Store in Duitsland. Nu zit ik met een probleem. Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 October 2011, 22:37
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Berichten: 5
Standaard iPhone 4S werkt niet met T-mobile

Hallo

Ik heb een gister een iPhone 4S 32GB simlock vrij gekocht in de Apple Store in Duitsland.

Nu zit ik met een probleem.
Ik wilde mijn iPhone activeren met mijn T-mobile simkaart, dat ging niet.
Ik heb toen een simkaart van Telfort gepakt en daar mee kon ik de setup van de iPhone wel afmaken.

Daarna heb ik mijn T-mobile simkaart weer terug gedaan en toen werkte deze wel.
Gister heb ik verdere geen last meer gehad van mij bereik en verbinding.
Vandaag heb ik problemen met mijn bereik en ik heb de hele tijd geen service.
Mijn iPhone blijft hangen als ik mijn sim pincode in toets.
In mijn iPhone 4 heb ik daar geen last van. Heb ook geprobeerd mijn simkaart in de iPhone 4S van mijn vriend te doen maar heb daar het zelfde probleem.
Als hij zijn telfort sim in mijn iPhone 4S doet werkt deze gelijk. Heb ook al meerdere andere micro simkaarten van T-mobile geprobeerd allemaal met geen resultaat.
Kan het zo zijn dat er misschien toch een simlock op de iPhone 4S zit?
Want kort gezegd een Telfort sim pakt hij wel maat een T-mobile sim NIET.

Heeft iemand hier ook last van en misschien een oplossing voor?
Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 October 2011, 09:26
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Locatie: Eindhoven
Berichten: 69
Standaard

Hey Manomoker,

Het probleem wat je nu uitlegd heb ik ook met mijn 4s en een vriend van me ook! Je kunt een minuutje of 5 bellen en daarna krijg je als je een nummer belt na een seconde of 20 gesprek mislukt. Als je de telefoon opnieuw opstart en je wilt hem ontgrendelen duurt dat ook een eeuwigheid voordat je het ontgrendel scherm krijgt te zien. En dan begint het hele verhaal weer vooraf aan. Onze provider is vodafone. En ook de batterij gaat razend snel leeg. Ik ga morgen apple bellen wat ik moet doen om het op te lossen.
  #3  
Oud 16 October 2011, 12:14
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Berichten: 5
Standaard

Hey stony667

Ja echt heel raar allemaal.
Maar als ik het goed begrijp heb je vodafone als provider en krijg je ook hele tijd geen service?
  #4  
Oud 16 October 2011, 12:22
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Locatie: Eindhoven
Berichten: 69
Standaard

Idd het is heel irri ik hoop dat het software matig opgelost kan worden!!

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 16 oktober 2011 om 12:28 ----------

Ik denk echt niet dat we de enige zijn met dit probleem, ik ga morgen Apple bellen en laat ik je wel iets weten!
  #5  
Oud 17 October 2011, 23:14
» iPhone 5 16GB (Wit)  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2011
Locatie: Rotterdam
Berichten: 38
Standaard

Al nieuws? Ik ben namelijk van plan ook 1 aan te schaffen afkomstig uit Duitsland, maar heb ook een t-mobile abbo.
  #6  
Oud 18 October 2011, 10:41
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Locatie: Eindhoven
Berichten: 69
Standaard

Ja ik heb het opgelost door mijn pincode van de simkaart te halen en nu doet hij het wel gewoon. Overigens ik heb wel vodafone.
  #7  
Oud 18 October 2011, 11:12
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 28 September 2011
Berichten: 10
Standaard

ff voor mij hoe haal je de pincode van de simkaart ?
en werkt dit ook voor mensen met de t-mobile simkaart ?
  #8  
Oud 18 October 2011, 11:18
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Locatie: Eindhoven
Berichten: 69
Standaard

instellingen ------> telefoon -------> simpincode -------> dan uitzetten, je moet wel ter controle je pincode invoeren om hem uit te kunnen zetten.
  #9  
Oud 18 October 2011, 11:24
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 28 September 2011
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stony667 Bekijk bericht
instellingen ------> telefoon -------> simpincode -------> dan uitzetten, je moet wel ter controle je pincode invoeren om hem uit te kunnen zetten.
dank voor de snelle reactie
  #10  
Oud 18 October 2011, 15:30
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Berichten: 5
Standaard

Ik heb gebeld met Apple NL maar de zegt weer dat ik T-mobile DE moet bellen. En daar heb ik niemand kunnen spreken die een beetje Engels kan. En me sim pin heb ik ook al weg gehaal maar nog steeds geen resultaat.
  #11  
Oud 18 October 2011, 15:34
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2010
Berichten: 238
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door manomoker Bekijk bericht
Ik heb gebeld met Apple NL maar de zegt weer dat ik T-mobile DE moet bellen. En daar heb ik niemand kunnen spreken die een beetje Engels kan. En me sim pin heb ik ook al weg gehaal maar nog steeds geen resultaat.
En als je hem dan restored zonder backup?
  #12  
Oud 18 October 2011, 15:36
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Locatie: Eindhoven
Berichten: 69
Standaard

Ok er is nog 1 oplossing mogelijk en dat is. Geen simpincode daarna synchroniseren met iTunes. Herstellen naar iOS 5 en opnieuw installeren! Kun je me volgen?
  #13  
Oud 18 October 2011, 15:41
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Need-iPhone Bekijk bericht
En als je hem dan restored zonder backup?
Heb ik ook al geprobeerd maar als ik hem opstart en de setup krijg van ios 5 en dan bij de stap activeren kom loopt hij vast.
  #14  
Oud 18 October 2011, 15:43
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Locatie: Eindhoven
Berichten: 69
Standaard

Probeer het is op mijn manier ik zeg nie dat het werkt maar het is het proberen waard, belangrijkste is om te synchroniseren zonder sim pincode.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 18 oktober 2011 om 17:18 ----------

Zijn er al vorderingen?
  #15  
Oud 18 October 2011, 19:15
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2008
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stony667 Bekijk bericht
Probeer het is op mijn manier ik zeg nie dat het werkt maar het is het proberen waard, belangrijkste is om te synchroniseren zonder sim pincode.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 18 oktober 2011 om 17:18 ----------

Zijn er al vorderingen?
Zal het straks even proberen, laat wel weten of het is gelukt.
  #16  
Oud 18 October 2011, 22:57
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2011
Berichten: 4
Standaard

Heb ook zelfde probleem met mijn iPhone 4S
Ik gebruik Base provider
Constant krijg ik geen service
Gaat meestal als ik surf op Safari en op apps
Ik heb ook geprobeerd met sim uitzetten, maar nog altijd zelfde
Kan iemand anders nog helpen ?
  #17  
Oud 19 October 2011, 09:19
d.hoff's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2010
Locatie: beuningen
Berichten: 33
Stuur een bericht via MSN naar d.hoff Stuur een bericht via Skype™ naar d.hoff Send a message via twitter to d.hoff
Standaard

Ligt echt aan de pin van je simkaart, zijn meer die dit probleem hebben. Heb ik in duitsland gelezen. En er word ook uitgezocht hoe en waarom dit gebeurt. Zolang er geen oplossing is gewoon de pincode van je simkaart er even af halen, zo als al een paar keer hier beschreven. En meer aanbieders hebben er last van ... Succes
__________________
Mac mini, iPad2, iPhone 4s, Apple tv 2
  #18  
Oud 21 October 2011, 12:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 October 2008
Locatie: Alkmaar
Berichten: 25
Standaard

Dit probleem is bekend bij T-mobile Duitsland. ze ruilen je simkaart om als je problemen hebt. Maar met een Nederlandse sim is dit dus lastig te doen. Ik vermoed dat er wel een ios update gaat aankomen.
Bron: FAQ | Telekom
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
T-Mobile voicemail werkt niet?!?! Ollie_NL T-Mobile 26 5 February 2010 15:15
T-Mobile tethering werkt niet op Mac jamy015 T-Mobile 7 30 August 2009 14:54
Push Mobile Me werkt niet EricJ iPhone algemeen 1 12 August 2009 15:50
T-Mobile Web `n walk werkt niet bij mijn Iphone Sabberdesab T-Mobile 3 18 November 2008 20:32
My T-Mobile op iPhone werkt niet Helios T-Mobile 5 24 July 2008 14:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:35.