Hotspot als modem

Hotspot als modem discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik zie dat je ook 1 GB aan extra data krijgt bij je Iphone als Hotspot modem te kunnen gebruiken. Je moet daar dan wel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 October 2011, 17:35
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 168
Standaard Hotspot als modem

Ik zie dat je ook 1 GB aan extra data krijgt bij je Iphone als Hotspot modem te kunnen gebruiken. Je moet daar dan wel extra voor betalen alleen vraag ik mij nu af, als je dat niet afsluit hoe ze dan kunnen zien dat je je Iphone als modem gebruikt of kan je dan hotspot niet aanzetten op je mobiel
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 October 2011, 22:49
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2010
Berichten: 2
Standaard

Als je een jaibreak op je telefoon hebt kun je met MyWi je iphone prima als hotspot gebruiken zonder duur abo. Anders moet je inderdaad flink bijbetalen.
  #3  
Oud 30 October 2011, 22:54
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.690
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tqam Bekijk bericht
... of kan je dan hotspot niet aanzetten op je mobiel
Dat inderdaad. Probeer het maar eens te gebruiken. Dan krijg je de melding dat je contact op moet nemen met je provider (als je bij een provider zit die dit heeft vergrendeld)
Je kunt ook de jailbreak TetherMe installeren, die ontgrendeld de standaard iOS Hotspot functie.
  #4  
Oud 30 October 2011, 23:12
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2010
Berichten: 333
Standaard

Bij VF werkt Tethering wel zonder extra betalen.
  #5  
Oud 31 October 2011, 19:06
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2011
Berichten: 1
Standaard

Kan dat ook zonder Jailbreak? je Iphone als modem gebruiken?
  #6  
Oud 31 October 2011, 20:18
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.690
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Breitner76 Bekijk bericht
Kan dat ook zonder Jailbreak?
Tuurlijk! Mits de provider het niet vergrendeld heeft.
Ik heb Vodafone en bij mij is het vergrendeld: 'neem contact op met vf nl.' of iets dergelijks krijg ik te zien als ik het wil gebruiken.

Ik heb nl. niet de Blox 'telefoon als modem gebruiken' geactiveerd 9,95 per maand
  #7  
Oud 6 November 2011, 10:19
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Berichten: 3
Send a message via twitter to AYFUN
Standaard

Kan je de 1gb extra data-limiet ook gebruiken zonder je iPhone als modem te gebruiken.Bij t-mobile koop je 1gb 'myhotspot' voor 5,- mooi als je dat als 'extra' data kan gebruiken.
  #8  
Oud 7 November 2011, 13:45
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 168
Standaard

Heb inmiddels de 4S binnen en ik die hotspot functie niet eens vinden. Ik denk dat hij niet eens zichtbaar is want zie hem niet in de instellingen staan
  #9  
Oud 7 November 2011, 16:16
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2010
Berichten: 333
Standaard

Algemeen > netwerk> persoonlijke hotspot aanzetten Suc6
  #10  
Oud 7 November 2011, 17:02
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 168
Standaard

@iphone ed, juist daar moet het staan maar T Mobille heeft deze functie uitgeschakeld waardoor het ook niet zichtbaar is in je netwerk menu.
  #11  
Oud 7 November 2011, 18:34
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2010
Berichten: 333
Standaard

Das dan zwaar kl.... van t-mobile. Jailbreak misschien dan?? Maar daar snap ik niks van. Suc6 verder.
  #12  
Oud 7 November 2011, 18:59
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 168
Standaard

Is nog geen jailbreak voor iOS 5 op een Iphone 4s Heb gemaild dat ik niet voor 100% gebruik kan maken van mijn Iphone omdat de lock erop zit. Alleen je kan natuurlijk ook via Wi-Fi een netwerk opzetten om foto's te delen met bepaalde collega's die je niet over een onbeveiligd draadloos Wi-Fi Netwerk wil zenden en dat kan nu ook niet door deze lock
  #13  
Oud 3 January 2012, 18:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2012
Berichten: 5
Standaard vanaf ipad

hallo mensen,

ik heb een ipad (1) 64G Wi-Fi + 3g. kan ik hier een hotspot mee maken? ik wil met mijn iphone via het KPN netwerk van de ipad kunnen internetten. is dit mogelijk?

MVG,

bart fluit
  #14  
Oud 3 January 2012, 18:57
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.690
Standaard

Wacht even hoor, snap ik het goed dat je met je iPhone op het netwerk van je 3G iPad (KPN netwerk) wilt tetheren?

Waarom zou je dat willen? Of heb je geen Wi-Fi of mobiele dataverbinding op je iPhone?
  #15  
Oud 3 January 2012, 19:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2012
Berichten: 5
Standaard

ja dat klopt. op mn iphone zit geen abbo, op de ipad wel. aangezien het internet het om vage redenen niet meer doen (waarschijnlijk problemen met het modem) wil ik via mn met mn iphone weer kunnen internetten. als dat kan via de ipad.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone als modem aaldert Archief 2 24 May 2010 22:46
Iphone als modem via 3G (onderweg) Kwiq iPhone algemeen 3 9 November 2009 18:18
Iphone als modem Kwiq Archief 1 8 November 2009 19:43
iPhone als modem iberno iPhone algemeen 6 19 January 2008 22:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:50.