iPhone 4S - T-mobile - geen service - meer mensen met dit probleem ?

iPhone 4S - T-mobile - geen service - meer mensen met dit probleem ? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ja - tenminste iets. Jammer dat het bij mij niet helpt. Als ik bij mijn 3GS 3G uit schakel lijkt het niet te gebeuren. Kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 3 November 2011, 14:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 28
Standaard

Ja - tenminste iets. Jammer dat het bij mij niet helpt. Als ik bij mijn 3GS 3G uit schakel lijkt het niet te gebeuren. Kan natuurlijk op de 4S niet
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 3 November 2011, 18:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 28
Standaard

Hebben mensen met en witte 4S ook dit probleem ?
  #23  
Oud 3 November 2011, 19:05
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 October 2007
Berichten: 9
Standaard

Hier met een witte 4S hetzelfde probleem. Net schuitje uitgezet, misschien helpt dat...
  #24  
Oud 4 November 2011, 08:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 28
Standaard

Het blijft raar dat sommige mensen het probleem wel hebben en andere niet terwijl iedereen toch dezelfde software op dezelfde hardware draait....
  #25  
Oud 4 November 2011, 09:17
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 14
Standaard

Nog een keer dan maar....

Heb een witte i4s ook. Met mijn i4 totaal geen problemen gehad. En sinds ik gisteren dus gebruik maak van mijn i4s heb ik dezelfde problemen. Zit zelf bij vodafone dus lijkt me niet een specifiek t-mobile probleem.

Heb de sim pin nu uitgezet, hopelijk helpt dat, in ieder geval voor nu. Heb ook hangers gehad bij unlocken van de simkaart voor gebruik. Als ik mijn simkaart in de i4 stop geen probleem. Zal vanavond eens testen met de nieuwe microsim van mijn vrouw die ze nu in mijn oude i4 gebruikt.

Maar hoop dat Apple snel met 5.0.1 komt, en dat dat het probleem oplost.
Overigens heb ik vanochtend mijn telefoon van de lader gehaald, location services zijn aangepast maar nog loopt hij hard leeg hier. Dus laat maar komen die update Voor de rest tevreden hoor
  #26  
Oud 4 November 2011, 11:35
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2010
Berichten: 1
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem, al 3 nieuwe simkaarten versleten, sta op lijst bij T Mobile
en bel weer met mn 3G. Die werkt gelukkig wel met micro sim convertor ligt dus aan het toestel

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 4 november 2011 om 11:48 ----------

Lees net op T Mobile forum dat uitschakelen sim pincode de oplossing is,
advies van T Mobile is om dan wel het codeslot te activeren.
En iOs updaten zodra er een nieuwe iOs is

Laatst gewijzigd door gertjan75; 4 November 2011 om 11:58.
  #27  
Oud 4 November 2011, 11:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 December 2009
Locatie: R'Dam
Berichten: 195
Standaard

heb het zelfe probleem alleen dan met een Hi sim only abo

zie dit topic

http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...tml#post730958
  #28  
Oud 4 November 2011, 12:26
ad9007i's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: Belgi
Berichten: 778
Standaard

Ik heb messchien de oplossing
(ik zeg dan ook messchien)

Ga met je iphone naar Unlockit - APN Changer for your iPhone
Daar kun je je providerinstellingen opnieuw installeren door heel simpel enkele klikjes...

Hoop dat het helpt, ook voor mensen met een soort gelijkend probleem


Mvg,ad
  #29  
Oud 4 November 2011, 12:55
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 December 2009
Locatie: R'Dam
Berichten: 195
Standaard

heb nu inmiddels de hele vrijdag morgen zitten surfen ernaar
en telkens en overal lees je dat het te maken heeft met een bug in iOS 5

heb nu inmiddels gezien dat zowel t mobil , kpn als vodaphone gebruikers met een S4
allemaal dit probleem hebben en zelfs nog na een nieuwe micro sim kaart het probleem blijft terug komen.
  #30  
Oud 4 November 2011, 13:47
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 14
Standaard

Bij mij gaf hij net ineens aan dat de SIM gewoon failde:

SIM Failure.. Even eruit gehaald uitgezet en aangezet en weer erin. Doet het nu weer wel ( zonder sim pin ) maar wel naadje. Maargoed dat ik die jumper voor de simslothouder in me portemonnee gedaan heb
  #31  
Oud 4 November 2011, 14:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2010
Berichten: 3
Standaard

heb hetzelfde probleem gehad bij vodafone met een microsim welke ik eerst in een 4 gebruikte en nu in een 4s.

Navraag leerde mij dat dit komt door de simkaart. De 4 heeft de connectors op een andere plaats zitten dan een 4s. Door het gebruik heeft de sim gebruikerssporen en wordt dus niet goed herkend door een 4s.

Nieuwe sim aanvragen en het werkt weer.
  #32  
Oud 4 November 2011, 15:18
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 December 2009
Locatie: R'Dam
Berichten: 195
Standaard

Ik heb inmiddels een nieuwe aangevraagd bij Kpn
  #33  
Oud 4 November 2011, 15:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 October 2010
Berichten: 1
Standaard geen service

Ik heb precies het zelfde probleem met mijn iphone 4S. Af en toe staat er geen service en soms heb ik wel de bericht geving T-Mobile NL (ook Wi-Fi) maar geen streepjes (dus geen bereik) Ze ik me toestel uit / aan dan doet hij het weer. Nu net gehad dat ik voldoende bereik had maar niet gebeld of gebeld kon worden. Weer aan / uit gezet en hij doet het weer.....
  #34  
Oud 4 November 2011, 16:34
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2010
Berichten: 6
Send a message via twitter to pretorian83
Standaard

Lees ook even mijn 'oplossing' voor vodafone klanten
http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...afone-sim.html
  #35  
Oud 4 November 2011, 17:57
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 March 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 19
Standaard

Hier ook witte 4s problemen geen service en ook zonder simlock code.
Even de kaart eruit en erin dan wel weer bereik.
Bij -t-Mobile
  #36  
Oud 5 November 2011, 00:03
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Berichten: 14
Standaard

Hier ook zelfde probleem. Maak gebruik van de nieuwe sim die tmobile heeft bijgestuurd. Geen service linksbovenhoek....😖
  #37  
Oud 5 November 2011, 14:20
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 14
Standaard

Het leek er bij mij al een aantal keren op dat het probleem zich vooral voordoet als ik me verplaats. Gisterenavond geen problemen, en nu ben ik aan ht begin van de middag verplaatst in nederland en heb 2x een uitvaller gehad. Nu zit ik weer komende dagen op dezelfde plek dus ben benieuwd of hij dan hier ook gaat vallen of gewoon actief blijft.

Anderen nog oplossingen? Is een nieuwe simkaart echt de moeite waard of?
  #38  
Oud 5 November 2011, 20:24
hopje123's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 18
Standaard

Het vreemde is dat het probleem zich bij mij pas na 3 dagen opspeelde.

Dinsdag nieuwe 4S gekregen + nieuwe sim. Sinds vannacht geen service meer en met moeite vandaag wat kunnen bellen.

Ik heb de simcode eraf gehaald, heb een netwerk herstel gedaan maar het helpt maar weinig. Vreemde was wel dat toen ik vanmiddag in een andere stad was, ik opeens wel kon bellen en smsen zonder problemen. Even wat verder proberen deze dagen en anders maandag naar de tmobile shop.
  #39  
Oud 6 November 2011, 09:15
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2010
Berichten: 2
Standaard Geen service op iPhone 4s

Ik heb hetzelfe probleem als de meesten hierboven.
Na opstarten iphone en ingeven pincode duurt het ontgrendelen erg lang uiteindelijk verschijnt na lang zoeken "geen service" in het scherm.
Soms lukt het dan na lang wachten om toch verbinding met t-mobile te maken. De verbingsstreepjes gaan wel alle kanten op en als de verbinding wegvalt, dan komt de verbinding niet meer terug en moet opnieuw opgestart worden.

Mijn toestel
Zwarte iPhone 4s 64GB geleverd door t- mobile bij een i-smart abo
4 cijferige pincode
Abo t-mobile
Twee keer nieuw smartsims laten omwisselen bij t-mobile echter zonder resultaat.

Uitschakelen van de simcode lost het probleem op. Maar nu iets aparts....

Stop ik de simkaart in een andere gloednieuwe witte 32GB iphone 4s geleverd door de Apple shop dan heb ik geen enkel probleem met deze simcard met simcode.

Gebruik ik de sim uit de witte 32GB iphone 4s in mijn zwarte 64GB iphone 4s dan heb ik het probleem opnieuw en dit is met een Telfort sim die geen problemen geeft in de witte iphone.

Op basis hiervan zou je zeggen dat het probleem toch in het toestel zit.
Ik ga de mijne proberen om te wisselen.

Laatst gewijzigd door cyberkoi; 6 November 2011 om 09:39.
  #40  
Oud 6 November 2011, 11:07
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WillianV Bekijk bericht
heb hetzelfde probleem gehad bij vodafone met een microsim welke ik eerst in een 4 gebruikte en nu in een 4s.

Navraag leerde mij dat dit komt door de simkaart. De 4 heeft de connectors op een andere plaats zitten dan een 4s. Door het gebruik heeft de sim gebruikerssporen en wordt dus niet goed herkend door een 4s.

Nieuwe sim aanvragen en het werkt weer.
Dit werkt NIET. Heb al 2 nieuwe sim kaartjes gehaald bij Vodafone zonder resultaat. Wat ik nog wel als extra bijzonderheid had was dat ik 1200 niet kon bellen. Na de 2 nieuwe sim kon dat wel!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
zijn er meer mensen met probleem downloaden infini? gserban Jailbreak apps en thema's 3 10 October 2010 20:02
iPhone 3G: geen service meer met kpn peter1687 Unlock 7 31 August 2010 10:54
iPhone 4: Help...Na Unlock met Ultrasn0w fouten als 'geen service' 'geen simkaart' T-mobile freediver007 Unlock 9 17 August 2010 18:27
iPhone: Na jailbreak met Blackra1n geen afc2 service meer milan13 Jailbreak 26 14 December 2009 20:26
iPhone 2G: "GEEN SERVICE" met T-Mobile sim elvisP T-Mobile 20 2 January 2009 17:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:27.