Heb ik internet: ja of nee?

Heb ik internet: ja of nee? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi allemaal, ik ben een nieuwe iPhonegebruiker. Tot zaterdag had ik een samsung star II, waarop wel de mogelijkheid tot internet zat. Deze mogelijkheid heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 December 2011, 18:03
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2011
Berichten: 4
Standaard Heb ik internet: ja of nee?

Hoi allemaal,

ik ben een nieuwe iPhonegebruiker. Tot zaterdag had ik een samsung star II, waarop wel de mogelijkheid tot internet zat. Deze mogelijkheid heb ik echter nooit op de mobiel geinstalleerd, dat heb ik expres gedaan zodat ik het internet niet op kon. Dat wil ik namelijk niet.

Nu is het punt dat ik mijn sim in deze iPhone heb gedaan. Dat werkt prima en het lukt allemaal, alleen wil ik zeker weten dat ik gebruik maak van wi-fi en nooit van mijn provider (T-Mobile).

Zou het feit dat ik het op mijn oude telefoon nooit geinstalleerd heb genoeg zijn of kan ik nog iets instellen op de iPhone zelf waardoor ik niet per ongeluk het internet op ga zonder wi-fi?

Ik hoop dat het een beetje duidelijk is, alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 December 2011, 18:39
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

wat zie je allemaal en wat heb je gedaan op de Iphone zodat je geen 3G meer ziet.
  #3  
Oud 27 December 2011, 18:44
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2011
Berichten: 4
Standaard

Ik heb nog niks gedaan om te voorkome dat ik 3G niet zie; ik heb namelijk geen beltegoed dus kan ik op dit moment het internet niet op. Maar als ik weer beltegoed krijg, dan wil ik zeker weten dat het niet meteen opgaat aan internet. Vandaar mijn vraag.
  #4  
Oud 27 December 2011, 18:48
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

ga naar algemeen-netwerk-zet 3G uit, dan moet het helemaal goed komen.
  #5  
Oud 27 December 2011, 18:49
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2011
Berichten: 4
Standaard

Oke, kan ik dan ook niet meer zomaar het internet op?
  #6  
Oud 27 December 2011, 18:51
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

dan zet je de mobiele data ook uit. dan gebeurt er helemaal niks meer,
  #7  
Oud 27 December 2011, 18:52
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2011
Berichten: 4
Standaard

Oke, bedankt! Ik zie 't al, dan kan ik alleen op wi-fi.
  #8  
Oud 27 December 2011, 22:04
debroei's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.141
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphone3Gs Bekijk bericht
ga naar algemeen-netwerk-zet 3G uit, dan moet het helemaal goed komen.
Dit zorgt er alleen voor dat je geen 3G kunt gebruiken. Je kunt dan nog wel internet op.Dus kost dit nog steeds geld of tegoed.
Met mobiele data uit, werkt whatsapp enzo ook niet meer.Je gebruikt san geen internet meer ( mobiel)
Door geen data verbinding te gebruiken, neem je wel DE functionaliteit van de iphone weg.
Je bent daar door wel zeer beperkt in het optimaal kunnen gebruiken van je iphone functionaliteit.
  #9  
Oud 27 December 2011, 22:37
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

@debroei de tropic starter wilt graag alleen gebruik maken van Wi-Fi hij/zij wilt geen gebruik maken van de 3G

Dat zijn functionaliteit van de iphone wat achteruit gaat daar beslist hij/zij zelf over.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen internet wel met dataroaming en heb een abbo jeanmicheltriggiani iPhone algemeen 0 13 October 2011 19:16
Als nee nee is, doe er dan wat mee, Apple !!! Timelord iPhone algemeen 8 24 March 2011 08:56
Buitenland. Heb verbinding... geen internet!! hoe? Anne4444 Wi-Fi 3 20 February 2011 12:33
Heb geen Service ik heb een Vodafone Abbonement (geen INternet) deaapdaar Vodafone 0 11 March 2009 13:36
Iphone. Wel verbinding met livebox, maar ik heb geen internet arntj00 iPhone algemeen 2 2 January 2009 23:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:11.