iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   T-mobile en kosten gebruik als ik de iphone heb aanstaan (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/10997-t-mobile-kosten-gebruik-de-iphone-aanstaan.html)

tomviguurs 10-04-08 15:18

T-mobile en kosten gebruik als ik de iphone heb aanstaan
 
Hallo, eigenlijk een vraag waar ik geen antwoord op heb kunnen vinden.

Ik heb dus T-Mobile (geen web and walk) en ingesteld dat ik er ook mee kan internetten via GPRS. Nu zie ik af en toe dat het blokje aangaat op mijn Iphone, ook als ik het ding niet gebruik. Maak ik dan ook kosten?

En hoe zit het als ik bijv. naar Safari ga en mijn webmail bijv. bekijk en vervolgens weer iets anders ga doen op de iphone, lopen de kosten dan door omdat ik 'verbonden' ben, of is het puur een datahoeveelheid die ik gebruik waar ik op gefactureerd wordt?

Gr. Tom

Bart Symons 10-04-08 20:26

Hoi Tom,

Volgens mij betaal je alleen voor downloads; dus datahoeveelheid. Ik weet dit echter niet zeker. Wil je zeker zijn van je zaak, kijk dan even naar je factuur op t-mobile.nl.

Groetjes,
Bart Symons

forum.bericht 10-04-08 22:09

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door tomviguurs (Bericht 96306)
Ik heb dus T-Mobile (geen web and walk) en ingesteld dat ik er ook mee kan internetten via GPRS. Nu zie ik af en toe dat het blokje aangaat op mijn Iphone, ook als ik het ding niet gebruik. Maak ik dan ook kosten?

Zodra er maar iets heen en weer gaat zul je moeten betalen en ongetwijfeld zullen er functies in de iPhone zijn die altijd iets willen opvragen ook als jij dat niet bewust ziet.


Ik zou snel of voor 9,95 een Internetabonnement nemen of Edge/GRPS uitschakelen want je zit zo aan een rekening van honderden euros.

BadSide 10-04-08 22:15

Als je gewoon op het Springboard zit zal de iPhone denk ik niks downloaden (heb het vandaag de hele dag getest).
Heb de hele dag EDGE aangelaten, en hij heeft er alleen iets afgehaald toen ik zelf naar Weather, Stocks en Safari ben gegaan, en bij Safari moest ik dus eerst even een website intikken.
Data Roaming heb ik wel uitgezet in de instellingen, voor de zekerheid...

Ik zou me niet teveel zorgen maken.

ninacollins 12-04-08 18:18

Bij mij staat constant het rechthoekje van GPRS bovenaan. Betekent dit dat ik constant op internet zit? Kan ik dit ook uitzetten? Zo ja, hoe?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:08.