iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Geen internet met T-Mobile (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/118601-geen-internet-t-mobile.html)

Kidd 19-05-12 13:33

Geen internet met T-Mobile
 
1 Bijlage(n)
Hallo allemaal,

Ik ben nieuw op deze forum dus ik hoop niet dat ik dit op de verkeerde plek post.

Ik heb sinds gister een Iphone. Deze heb ik niet Via T-mobile zelf gekocht maar gewoon via een online shop. Alles werkt prima alleen krijg ik geen internet verbinding. Ik zie wel het 3G icoontje maar wanneer ik Safari opstart krijg ik de melding dat ik geen internet op mijn abonnement heb.

Ben bij T-mobile langs geweest en zij hebben geen idee wat het is. Kan het zijn omdat ik me iphone niet via T-mobile heb gekocht er nog bepaalde dingen ingesteld moeten worden?

ballegooier 19-05-12 14:27

Krijg je deze melding ook bij andere apps (die iets van internet willen halen, bijv Maps of ik noem maar wat, Reisplanner van de NS?)

Hoe krijg je dan toch die Google pagina geladen zonder internet? Je hebt iig een data verbinding (met het 3G netwerk) zo te zien. Heb je wel een abonnement met internet bundel? Sluit je iPhone eens aan op iTunes (op je computer) en kijk of er geen update van de aanbieder instellingen zijn. Dit probleem ligt iig niet aan je iPhone denk ik, maar toch echt aan t-mobile.

Kidd 19-05-12 14:34

Wow snelle reactie thanks! Ik ben met Wi-Fi naar google gegaan dus daar stond ie nog op. Het probleem is opgelost het was inderdaad t-mobile. Klantenservice gebeld en bepaalde instelling stonden niet goed.

XIII 19-05-12 16:07

Fijn dat het is opgelost.

Daarom een slotje.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:54.