iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Onbeperkt bellen en ingang abonnement (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/125611-onbeperkt-bellen-ingang-abonnement.html)

Kist 22-09-12 23:20

Onbeperkt bellen en ingang abonnement
 
Beste forumleden,

Vandaag mijn i150 '08 verlengd naar een iSmart 200 met een iPhone 5, 16 GB van 24,75 de eerste 6 maanden. Nou heb ik nog nooit een abonnement verlengd en heb dus wat vraagjes.

Vraag 1:
Tijdens het bestellen van het iSmart abonnement stond dat er 24 maanden lang gratis onbeperkt internet is t.w.v. 4,95 per maand voor alle iSmart abonnementen. Tot mijn grote verbazing krijg ik een mailtje waarin staat dat de maandelijkse kosten 29,70 zijn. Dus incl.. die 4,95. Is dit een fout van T-Mobile of heb ik over iets heen gelezen?

Vraag 2:
Als ik inlog op my T-Mobile staat dat het zojuist bestelde iSmart 200 abonnement vandaag is ingegaan terwijl ik dat nog helemaal niet wil. Dat wil ik namelijk pas zodra ik mijn iPhone 5 binnen heb. Is dit puur administratief of heb ik daar niks over te zeggen?

Zou iemand alsjeblieft deze vragen kunnen beantwoorden?

Groeten Kist

rubbererobbie 23-09-12 09:56

Zijn wij de t-mobile help desk?

Als je nu gewoon eens de vragen mailt naar T-mobile , de verkopende partij?

Die kunnen je veel gerichter antwoorden mbt je abbo....


Suc6

r0bert4 24-09-12 12:29

Het klopt dat je de onbeperkt internet voordeelbundel 2 jaar gratis ontvangt icm een iSmart abonnement.

Voor de tweede vraag kan je je beter richten naar de T-Mobile klantenservice. Ik verwacht dat dit administratief is, echter dat is pure speculatie

mrboolean 24-09-12 12:52

Als je je abonnement verlengt hebt en je was al buiten je contractperiode, dan is het goed mogelijk dat het abonnement direct is ingegaan. Je hebt immers het contract al getekend en omdat je binnen T-Mobile blijft is er ook geen opzegtermijn.

Maar wat heb je daar op tegen eigenlijk? Het is alleen maar beter, want hoe eerder het ingaat, hoe eerder het ook weer afloopt. Je moet de periode dat je zonder contract zit eigenlijk alleen maar beperken, want die tijd betaal je onnodig veel geld voor je abonnement met toestel (geldt niet voor sim-only natuurlijk).

Wat betreft die kosten voor onbeperkt internet. Het zou kunnen dat die door middel van een korting op je factuur worden verrekend maar als je het zeker wil weten zou ik gewoon even bellen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:21.