Vraagje over T-Mobile dekking m.b.t. internet

Vraagje over T-Mobile dekking m.b.t. internet discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedenavond, ik heb even een vraagje over de volgende situatie: Ik kom vaak in een gebied wat tegen de Belgische grens aan ligt, als het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 July 2008, 22:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Westland
Berichten: 87
Standaard Vraagje over T-Mobile dekking m.b.t. internet

Goedenavond,

ik heb even een vraagje over de volgende situatie:
Ik kom vaak in een gebied wat tegen de Belgische grens aan ligt, als het goed is (dat ga ik nog even uitproberen) is er wel een redelijke dekking van T-Mobile aanwezig. Maar HSDPA-dekking is sowieso niet aanwezig. Nu was mijn vraag: als ik wel GSM-ontvangst heb, heb ik dan sowieso ook GPRS-ontvangst? Ik heb dan wel geen snel internet, maar mail enz. zou ik dan wel gewoon kunnen ontvangen?

Gr. Ronald
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 July 2008, 23:15
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

GPRS heb je dan wel ja. Hou er wel rekening mee dat als je gprs gebruikt je telefonisch onbereikbaar bent.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #3  
Oud 8 July 2008, 23:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Westland
Berichten: 87
Standaard

Ok, bedankt voor je antwoord. Ik meende ergens gelezen te hebben dat het met T-Mobile mogelijk is om GPRS en GSM tegelijk te kunnen gebruiken ?
  #4  
Oud 8 July 2008, 23:21
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Ik zou er in jouw situatie in ieder geval voor kiezen roaming uit te zetten. De landsgrenzen zijn niet altijd (altijd niet?) dezelfde als de grenzen van de provider. Voor je het weet ben je aan het roamen, met alle financile gevolgen van dien......
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #5  
Oud 8 July 2008, 23:23
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ronald89 Bekijk bericht
Ok, bedankt voor je antwoord. Ik meende ergens gelezen te hebben dat het met T-Mobile mogelijk is om GPRS en GSM tegelijk te kunnen gebruiken ?
https://forum.iculture.nl/f18/i...n-debakel.html

hier staat het uitgelegd
  #6  
Oud 8 July 2008, 23:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Westland
Berichten: 87
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Bedankt voor de link!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Ik zou er in jouw situatie in ieder geval voor kiezen roaming uit te zetten. De landsgrenzen zijn niet altijd (altijd niet?) dezelfde als de grenzen van de provider. Voor je het weet ben je aan het roamen, met alle financile gevolgen van dien......
Als het goed is, heeft T-Mobile standaard ingesteld dat wanneer je in het buitenland komt hij automatisch geen verbinding meer maakt met internet. Maar nu ik dit zit te tikken bedenkt ik me opeens dat dat misschien niet opgaat voor GPRS ?
  #7  
Oud 8 July 2008, 23:39
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Het is 1 knopje binnen de settings en hij heet roaming........
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
T-mobile dekking in.. 1337roller T-Mobile 10 18 July 2010 12:36
Dekking T-Mobile eneef T-Mobile 54 19 January 2010 00:51
3G dekking van T-Mobile (T-Mobile Coverage Tool) Grample T-Mobile 543 5 September 2009 07:56
T-mobile 3g dekking in de omgeving Leiderdorp Roerbakei T-Mobile 0 2 May 2009 19:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:26.