Hoe stel ik Visual Voicemail in?

Hoe stel ik Visual Voicemail in? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb naar alles gezocht maar niks kunnen vinden. Zodra ik op voicemail druk belt ie naar 1233. Daar geluisterd maar niks kunnen vinden Iemand een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 July 2008, 22:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 158
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard Hoe stel ik Visual Voicemail in?

Heb naar alles gezocht maar niks kunnen vinden.
Zodra ik op voicemail druk belt ie naar 1233. Daar geluisterd
maar niks kunnen vinden

Iemand een idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 July 2008, 22:45
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2007
Locatie: Haarlem
Berichten: 81
Send a message via twitter to thijsvgelder
Standaard

als je 1202 belt om je restant bel minuten op te vragen, hoor je dat je abonnement nog niet volledig geactiveerd is!

waaronder ook visual voicemail..... deze werkt pas als t-mobile eindelijk je abo volledig heeft geactiveerd
  #3  
Oud 13 July 2008, 12:13
» iPhone 3G 16GB (Wit)
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vanilla Bekijk bericht
Heb naar alles gezocht maar niks kunnen vinden.
Zodra ik op voicemail druk belt ie naar 1233. Daar geluisterd
maar niks kunnen vinden

Iemand een idee?
Heb je toevallig een restore gedaan van je oude iPhone (dus settings van je oude iPhone op je 3G gezet)? In dat geval kopiert hij het oude access point over het nieuwe access point. Je kunt dan geen visual voicemail ontvangen en 3G werkt niet altijd naar behoren. Bij mij werden er namelijk kosten voor 3G in rekening gebracht omdat ik het oude access point van t-mobile gebruikte (internet) ipv de nieuwe (smartsites.t-mobile). Dit kun je in de 3G niet wijzigen.

Nadat ik de iPhone 3G had gerestored naar fabrieksinstellingen via iTunes deed visual voicemail het wel.
  #4  
Oud 13 July 2008, 14:55
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 158
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

Nee heb geen restore gedaan vanuit mijn oud iPhone.
Heb hem wel gesynchroniseerd maar restore heb ik niet gedaan.

Heb er twee en op beide vind ie geen visual voicemail
  #5  
Oud 13 July 2008, 19:17
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vanilla Bekijk bericht
Nee heb geen restore gedaan vanuit mijn oud iPhone.
Heb hem wel gesynchroniseerd maar restore heb ik niet gedaan.

Heb er twee en op beide vind ie geen visual voicemail
Werkt alleen op de 3G met speciaal iPhone T-Mobile abonnement. Aan je profiel te zien heb je de eerste generatie iPhone?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #6  
Oud 14 July 2008, 00:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 158
Stuur een bericht via MSN naar vanilla
Standaard

oeps heb 1 eerste generatie en 2 3G's met iphone abo wellicht vanwege de achterstand nog niet ingegaan
  #7  
Oud 14 July 2008, 11:18
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 3
Standaard

Als ik bel naar 1202 dan zeggen ze inderdaad dat mijn account nog niet volledig is verwerkt. Dat duurt nog even waarschijnlijk.
  #8  
Oud 14 July 2008, 16:20
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Werkt alleen op de 3G met speciaal iPhone T-Mobile abonnement.
Betekent dat dat wanneer ik overstap naar T-mobile (bijv. n van de Iphone abbo's), dat ik op mijn huidige 1.1.4 Iphone geen visual voicemail kan hebben?

Misschien wanneer 2.0 firmware "bruikbaar" is op de 1e generatie Iphones kan dit wel?
Kan hierover nergens iets vinden..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hoe krijg ik Visual voicemail aan joerieve iPhone algemeen 4 8 February 2010 08:51
Hoe lang wordt Visual Voicemail bewaard? Buur T-Mobile 20 20 January 2010 13:27
na tethering geen visual voicemail hoe resetten Tamara1980 iPhone algemeen 3 4 November 2009 18:43
Hoe Visual Voicemail? WybWyb T-Mobile 1 27 August 2008 11:04
Hoe weet je wanneer 3g/visual voicemail werkt daaf85 T-Mobile 3 18 August 2008 17:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:40.