Wel Iphone, geen ontvangst

Wel Iphone, geen ontvangst discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb vrijdag een Iphone weten te bemachtigen en woon aan de grens met onze Oosterburen. Thuis heb ik echter geen ontvangst met Nederlands netwerk. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 13 July 2008, 20:21
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Berichten: 1
Standaard Wel Iphone, geen ontvangst

Ik heb vrijdag een Iphone weten te bemachtigen en woon aan de grens met onze Oosterburen. Thuis heb ik echter geen ontvangst met Nederlands netwerk. Ik heb ook het idee de ontvangst met de Iphone sowieso minder is dan met andere toestellen. Heeft iemand hier ook last van?

Normaliter heb ik thuis ook zeer goede ontvangst met het Duitse T-Mobile netwerk. Met de Iphone lukt het me niet om T-Mobile D te selecteren.

Heeft dit misschien ermee te maken dat mijn abonnement nog niet volledig geactiveerd is of is het signaal gewoon te zwak. Ik heb al eens gehoord dat T-Mobile niet direct roaming activeerd.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 July 2008, 20:23
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Heb deze verplaatst naar "Telcom providers Nederland"
  #3  
Oud 14 July 2008, 00:57
mamutskywalker's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 March 2008
Berichten: 84
Standaard

ik heb met iphone ook slecht ontvangts thuis maar is net goed
probeer deze kaart op een andere toestel misschien ligt het wel aan de kaart
  #4  
Oud 14 July 2008, 07:32
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Dit is de reden dat ik heb besloten om voorlopig gn iPhone aan te schaffen. Heb speciaal hiervoor enige weken geleden een T-Mobile pre-paid kaart gekocht om te testen. Vooral in het noorden en oosten van het land is de dekking van T-mobile niet goed. Minimaal € 700 aan abonnement betalen en dan niet zeker zijn of alle gesprekken goed doorkomen vind ik teveel. Ik baal er wel ontzettend van!! Hopelijk dat KPN of Vodafone de iPhone op termijn toch nog mogen aanbieden. T-Mobile heeft mij laten weten voorlopig aan de dekking in mijn woonplaats niet te zullen doen.
  #5  
Oud 14 July 2008, 07:54
Celf's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2007
Berichten: 509
Standaard

@Haakanson, als ik jou was zou ik even goed testen hoe het met de ontvangst zit. Mocht de slechte ontvangst veel vaker voorkomen in jouw regio (ik woon zelf ook op 15 km afstand van de Duitse grens) en dus niet alleen thuis dan zal waarschijnlijk de data snelheid ook niet om over naar huis te schrijven zijn. In dat geval is er sprake van "wanprestatie" (T-mobile kan dan niet waarmaken wat het belooft) en kun je het contract ontbinden...want 700 euro betalen voor slechte kwaliteit zou ik nooit pikken.
Net als Chrisbe is dat voor mij ook de reden om geen iPhone aan te schaffen onder de huidige voorwaarden. Ook ik heb contact gehad met T-Mobile (al ruim voor de iphone introductie) waarbij ik te horen kreeg dat men niet veel bijzonders van plan is (qua infrastructuur) in de Achterhoek. Dit is overigens wel vreemd aangezien KPN\Telfort nagenoeg overal ontvangst heeft en Vodafone daar dicht achter zit (slechts enkele "witte" plekken)

Laatst gewijzigd door Celf; 14 July 2008 om 07:59.
  #6  
Oud 14 July 2008, 10:44
Blackherrie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Land van maas en waal
Berichten: 237
Standaard

Ben hier zelf even aan het bellen met de helpdesk van t-mobile.
Heb hier 0 3g /hsdpa.
Springt vrij snel op geen service, en gaat dan naar gprs.

Naar een paar plaatsen gereden die volgens t-mobile binnen en buiten hsdpa moeten hebben. Echter no go.

-sim eruit gehaald
-netwerk instellingen reset
-toestel reset.

No go.
Dus maar even bellen.
__________________
Heb ik ook allemaal.
  #7  
Oud 14 July 2008, 11:21
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Locatie: Deventer
Berichten: 7
Standaard

Mmmm, dus toch te mooi om waar te zijn: 29,95 per maand en onbeperkt internetten, overal je e-mail kunnen checken, pffff...... ben benieuwd of de ontvangst nog beter gaat worden. Thuis via Wi-Fi (mijn eigen netwerk) loop het prima, kan internetten, mijn e-mail wordt naar de iPhone doorgestuurd, echt super! Ook op mijn werk gaat het prima (ook een Wi-Fi netwerk), kan ik dus ook via de iPhone mijn prive-mail checken, maar zodra ik Wi-Fi uitschakel houdt het toch echt op. Ik woon vlakbij een mast (in Deventer) en dat loopt redelijk, maar ja dan ga ik net zo makkelijk via mijn eigen netwerk online (Wi-Fi). Daarbuiten is het me nog niet gelukt om een GPRS verbinding tot stand te brengen, waardeloos.
  #8  
Oud 14 July 2008, 11:25
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2008
Berichten: 148
Standaard

Het is jammer dat T-Mobile je (nog) niet toestaat om eventueel gebruik te maken van het Orange netwerk zoals dat wel met KPN en Telfort gebeurd. Hopelijk komt dat nog.
  #9  
Oud 14 July 2008, 19:01
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Locatie: deventer,netherlands
Berichten: 32
Standaard geen service,kan niet bellen of gebeld worden...?

hallo,heb sinds gisteravond op mijn iphone staan: geen service...kan ook niet bellen of gebeld worden?voor de rest werkt alles wat erop staat .heb gisteren wel itunes 7.7 gedownload,misschien is dit het probleem?alleen ik kom er niet uit??
  #10  
Oud 14 July 2008, 19:03
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Locatie: deventer,netherlands
Berichten: 32
Standaard geen service,kan niet bellen of gebeld worden...?

hallo,heb sinds gisteravond op mijn iphone staan: geen service...kan ook niet bellen of gebeld worden?voor de rest werkt alles wat erop staat .heb gisteren wel itunes 7.7 gedownload,misschien is dit het probleem?alleen ik kom er niet uit??
iemand een oplossing?mvg,bobby
  #11  
Oud 14 July 2008, 20:18
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Locatie: deventer,netherlands
Berichten: 32
Standaard

hallo allemaal,

heb het zelf voor elkaar gekregen!!
had bij bootneuter 4.6 staan ipv. 3.9....heb toen neuter ingeschakeld en baseband op unlock gezet...
en nadat dat gebeurd was..kwam na enkele tellen mijn provider(kpn) weer tevoorschijn...
kan nu ook weer bellen....en had ondertussen itunes van de comp. afgehaald
nu dus maar weer downloaden..hahahaha...

mvg,
bobby
  #12  
Oud 17 July 2008, 19:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2008
Locatie: Holten
Berichten: 11
Standaard

bootneuter?
dat is alleen bij de 3G neem ik aan? ik heb de 1e versie van de iphone, en krijg hele tijd de vermelding, geen service.. Bel met vodafone in de Regio Deventer..??
  #13  
Oud 17 July 2008, 19:49
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Berichten: 218
Standaard

Ongelofelijk die klachten over T-Mobile. Ik woon in een klein dorpje aan de Belgische grens. En waar ik ook kom, of ben geweest, nog nooit een enkele keer heeft T-Mobile me in de steek gelaten qua bereik of ontvangst. Ja, in sommige gebouwen (met veel staal en beton) is het soms lastig. Maar hier heeft volgens mij iedereen last van.

In het buitenland ook nooit problemen. Ik denk trouwens ook dat de mensen met een iPhone 3G nog even moeten afwachten. T-Mobile heeft veel last van problemen op dit moment. Ook mensen met een iPhone 1.0 en GPRS hebben slechte/geen ontvangst op dit moment.

Ik zou het nog even een paar weken afwachten...
  #14  
Oud 17 July 2008, 19:58
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Locatie: deventer,netherlands
Berichten: 32
Standaard

je kan bootneuter bij installer vinden,ga naar install en dan all package..
zoek naar bootneuter en downloaden..
daarna openen en version 3.9 aanklikken ook neuter aan doen en unlock,dan doe je flash..even wachten en als die helemaal klaar is doe je hem even uit en weer aan...
en als het goed is komt vanzelf linksboven je provider weer tevoor schijn...

succes,laat me even weten of het gelukt is?
  #15  
Oud 17 July 2008, 19:59
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Locatie: deventer,netherlands
Berichten: 32
Standaard

ik heb ook de eerste versie..1.1.4
en ik zit geloof ik verkeerd hier,heb zelf telfort
maar wat ik vertelde kan voor elke provider...
  #16  
Oud 21 July 2008, 18:04
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 July 2008
Berichten: 14
Standaard

Hier amersfoort buiten bebied. langs de n227 (behoorlijk druke weg)
Ik heb zinds vrijdag een g3.
Slechte ontvangst hier in de buurt van huis en data verkeer vaak niet mogelijk.
Lekker als je met de hond loopt en ff wild bellen...
Vandaag ze een aangetekende brief gestuurd waar in ik binnen 14 dagen een oplossing van ze verwacht zo niet ontbind ik het contrakt.
  #17  
Oud 21 July 2008, 18:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: noordwijk
Berichten: 59
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bobby68 Bekijk bericht
ik heb ook de eerste versie..1.1.4
en ik zit geloof ik verkeerd hier,heb zelf telfort
maar wat ik vertelde kan voor elke provider...
ik heb hetzelfde probleem alleen wanner ik dit allemaal doe zoals jij zegt dan krijg ik error 5 kan nog steeds niet bellen en gebeld worden...
  #18  
Oud 21 July 2008, 18:57
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Locatie: deventer,netherlands
Berichten: 32
Standaard

ik heb het wel duidelijk uitgelegd,zou als ik jouw was gewoon nog een keer proberen...
het werkt bij mij nog steeds!
even goed lezen dan moet het goed komen...
  #19  
Oud 21 July 2008, 18:58
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Locatie: deventer,netherlands
Berichten: 32
Standaard

heb je bootneuter wel gedownload?
  #20  
Oud 21 July 2008, 19:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: noordwijk
Berichten: 59
Standaard

ja uiteraard! heb m op 3.9 gezet neuter en unlock aan en daarna flash maar krijg dan error 5!!!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone - geen Wi-Fi ontvangst op ene, wel op andere mriesenb Wi-Fi 7 26 December 2011 17:04
Wel op Wi-Fi toch geen ontvangst! Vinneken Wi-Fi 1 29 November 2010 18:15
Wel 3g ontvangst geen internet. ivoback Overige providers Nederland 13 30 September 2009 14:47
wel verbinding geen internet, andere iphone wel! tice Wi-Fi 0 30 June 2009 11:11
Na Unlock 1.1.2 OTB 4.6 wel gelukt geen ontvangst Data Archief 2 8 February 2008 19:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:10.