3G netwerk plat?

3G netwerk plat? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ligt het aan mij of is het 3G netwerk van T-mobile PLAT?? en hebben jullie ook problemen met sync-ing van je iPhone3G met iTunes na ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 July 2008, 15:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 8
Standaard 3G netwerk plat?

Ligt het aan mij of is het 3G netwerk van T-mobile PLAT?? en hebben jullie ook problemen met sync-ing van je iPhone3G met iTunes na een dag gebruik van je iPhone3G?

Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 July 2008, 16:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 3
Standaard

Arianto: de afgelopen drie dagen vertoont het TM-data-netwerk regelmatig kuren, niet alleen vwb G-3 maar ook tzv GPRS. Bellen en gebeld worden gaat wel goed. Syncen met iTunes (waarvoor je TM niet nodig hebt) gaat goed, met name na auto-syncen uitgezet te hebben tvv langdurige backups).
  #3  
Oud 14 July 2008, 18:44
Blackherrie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Land van maas en waal
Berichten: 237
Standaard

krijg hier het idee dat bij ons in de regio het er ook uit ligt (3g). Heb namelijk totaal GEEN ontvangst. Terwijl het hier toch altijd super is.
regio land van maas en waal

Zodra ik richting den bosch rijd en de brug over ben bij Hedel krijg ik 3g.
__________________
Heb ik ook allemaal.
  #4  
Oud 14 July 2008, 19:26
danielpunt's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 87
Standaard

Ik kan nu hier (= Schiedam) ook niet internetten via 3G. Bellen, gebeld worden en SMSen gaat prima, en kan zelfs via GPRS internetten.

Zag overigens net wel dat ik Visual Voicemail kon instellen inplaats van dat ik gelijk naar 1233 belde.
  #5  
Oud 14 July 2008, 19:48
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 5
Standaard

Zelfde probleem hier in Schinveld/Brunssum/Heerlen. GPRS geen probleem maar 3G wil maar niet lukken, waar ik ook ben. Vanmiddag nog gebeld met T-Mobile omdat ik nog niet eens meer kon internetten via GPRS en was ik schijnbaar de eerste met dit probleem :'). Kan nu tenminste weer via dat internetten alhoewel dat weer niet is wat beloofd wordt.

Nog net met iemand gesproken en die had er ook al last van dat T-Mobile de laatste dagen raar is aan het doen qua 3G en HSDPA
  #6  
Oud 14 July 2008, 20:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 8
Standaard

@john2008: dat kan ik wel snappen als er met zoveel mensen de 3G gaan gebruiken en dat er "misschien" geen capaciteit voor is. Hopelijk is het volgende week opgelost

@danielpunt: wees blij, ik kan niet sms-en ..het lukt gewoon niet bij!

Waarom doet "backup to iPhone" zo traag!??!

bedankt voor het replyen iedereen!
  #7  
Oud 14 July 2008, 20:43
danielpunt's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Locatie: Vlaardingen
Berichten: 87
Standaard

Overigens werkt 3G nu weer prima. Gewoon met vol bereik, en weer lekker snel.
  #8  
Oud 14 July 2008, 20:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door danielpunt Bekijk bericht
Overigens werkt 3G nu weer prima. Gewoon met vol bereik, en weer lekker snel.
bij mij niet daniel...misschien ligt het gewoon aan rotterdam zuid
  #9  
Oud 14 July 2008, 22:47
Banned
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 July 2008
Berichten: 10
Standaard

yo arionto, ik woon ook in rotterdam zuid en ik kan ook het netwerk niet gebruiken op dit moment.

soms wel soms niet, erg onstabiel..
  #10  
Oud 14 July 2008, 22:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Santino Bekijk bericht
yo arionto, ik woon ook in rotterdam zuid en ik kan ook het netwerk niet gebruiken op dit moment.

soms wel soms niet, erg onstabiel..
oohh dus ligt NIET aan mij..hahha ..

zelfs als ik naar netwerk carrier search ga zoeken met de iPhone bestaat er geen enkel bij mij. Zucht!

Lukt het je te sms-en?
  #11  
Oud 14 July 2008, 23:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 8
Standaard

Gelukt... 3G werkt een beetje...alleen... hij is niet stabiel..maar hij werkt wel !
  #12  
Oud 15 July 2008, 14:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 8
Standaard

Weird... 3G netwerk werkt ALLEEN als ik buiten me huis ben.. en NIET binnen?!?!??!
  #13  
Oud 15 July 2008, 16:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 5
Standaard

Ben net nog even weggeweest in 3 plaatsen en steeds even gekeken hoe de 3G op die plekken werkt, maar het is allemaal maar net net. De ontvangst is er, maar kan zomaar zijn dat ie tijdens internetten opeens overschakelt naar GPRS dus heb toch zo'n idee dat de 3G dekking niet helemaal in orde is bij T-mobile. Hier thuisgekomen springt ie sowieso weer over naar GPRS, terwijl ik gisteravond boven op de slaapkamer wel 3G gematigd door kreeg
  #14  
Oud 15 July 2008, 16:47
Blackherrie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Land van maas en waal
Berichten: 237
Standaard

hier nog helemaal NIKS. Geen service. Ligt niet aan de iphone, de n95 heeft ook geen bereik.
Begin toch te twijfelen over het 3g bereik hier
  #15  
Oud 17 July 2008, 18:46
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door arianto64 Bekijk bericht
Weird... 3G netwerk werkt ALLEEN als ik buiten me huis ben.. en NIET binnen?!?!??!
Heel simpel.
Hoe hoger de frequentie is (3G is 2100 mhz in Europa) hoe slechter de in-house dekking.
Gsm van T-Mobile zit op 1800 Mhz.
KPN en Vodafone hebben 900 en 1800 Mhz.

Laatst gewijzigd door tripwire; 17 July 2008 om 18:54.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi plat na update 3.1? OiP Wi-Fi 1 26 September 2009 08:23
Mijn ICal ligt plat Ydick iTunes 0 15 May 2009 11:42
It pro mail plat? musiqman Koopinformatie Nederland 6 19 September 2008 09:15
Telfort netwerk plat? phranq KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 10 September 2008 09:41
3G Netwerk plat? MGF Archief 2 5 August 2008 14:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:40.