t-mobile Simlock verwijderen

t-mobile Simlock verwijderen discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ikzelf ben erg tevreden met mijn T-Mobile Abbonement, en heb hier in Almere overal GSM, 3G en EDGE bereik. Zelfs in het park en bij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #181  
Oud 24 September 2008, 10:04
Jakiie's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Amsterdam-Bijlmer, Nederland
Berichten: 276
Stuur een bericht via Yahoo naar Jakiie Stuur een bericht via Skype™ naar Jakiie Send a message via twitter to Jakiie
Standaard

Ikzelf ben erg tevreden met mijn T-Mobile Abbonement, en heb hier in Almere overal GSM, 3G en EDGE bereik. Zelfs in het park en bij de bossen richting Almere Haven en Almere Hout heb ik 3G en GSM bereik. (EDGE daar nooit geprobeerd)

Dus op moment vindt ik het nog niet belangerijk om hem te unlocken. Maar inderdaad zoals de meeste zeggen, over een jaar ofzo willen we inderdaad weer de nieuwste iPhone hebben.. dus ja, dan is unlocked wel aantrekkelijk. Als er dus een nieuwe iPhone aan komt, zal ik me ook eens gaan verdiepen in 'Unlocken van iPhone'
__________________
Connected with: iPhone 5, 32GB (Zwart), Firmware: 6.1, T-Mobile i-150, Jailbroken.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #182  
Oud 24 September 2008, 22:57
joblamie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn
Berichten: 236
Standaard

@joost1987:
Ik heb even geen zin een link voor je op te zoeken, maar kan begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet met die tig topics; volledig mee eens.

Maar neem nou maar van mij aan: iPhone's uit Belgi zit geen enkele lock op, dus gewoon kopen die hap en lekker gebruiken in Nederland zonder extra kosten of gedoe.

@'R':
Wat zijn het toch een eieren bij T-Mobile, pfff....
  #183  
Oud 27 September 2008, 11:09
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2008
Berichten: 65
Standaard

Ik heb de simlock bij T-mobile laten verwijderen via de speciale afdeling. Was daar heel blij mee, kon mijn eigen sim van Vodafone gebruiken namelijk. Maar ik zette mn phone 's-avonds uit en 's-morgens weer aan... stond ie weer op simlock...

Vervolgens heb ik hem via iTunes laten herstellen en was de simlock weer verdwenen. Maar toen ik de phone weer uit en aan deed....... SIMLOCK....

Wie kan mij helpen???
Heb namelijk geen zin om hem steeds te moeten herstellen als ik m uit heb gezet....

Wie o wie??
  #184  
Oud 27 September 2008, 11:26
joblamie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn
Berichten: 236
Standaard

ben je niet in de war met de standaard simlock waar de iPhone in schiet als je hem aanzet? Die kun je gewoon unlocken door je pin in te voeren. Andere oplossing: je iPhone gewoon niet uitzetten. Want waarom zou je...
  #185  
Oud 27 September 2008, 13:58
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2008
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joblamie Bekijk bericht
ben je niet in de war met de standaard simlock waar de iPhone in schiet als je hem aanzet? Die kun je gewoon unlocken door je pin in te voeren. Andere oplossing: je iPhone gewoon niet uitzetten. Want waarom zou je...
Hmm.... zou kunnen dus dat het gewoon de pincode is van mijn simkaart?

kan ik ergens instellen dat hij niet om de code vraagt als je m weer aanzet?

En nog een vraagje (hoort niet in dit topic, maar kan niks vinden met zoekfunctie):
Kan ik net als bij mn Nokia telefoon ook profielen aanmaken, zoals bv stil, zacht, vergadering enz??

Laatst gewijzigd door Empu Besar; 27 September 2008 om 14:02.
  #186  
Oud 27 September 2008, 17:01
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

[QUOTE=Empu Besar;199068
kan ik ergens instellen dat hij niet om de code vraagt als je m weer aanzet?
En nog een vraagje (hoort niet in dit topic, maar kan niks vinden met zoekfunctie):
Kan ik net als bij mn Nokia telefoon ook profielen aanmaken, zoals bv stil, zacht, vergadering enz??[/QUOTE]

Zit allemaal onder "Instellingen", gewoon alle mogelijkheden eens langslopen.
  #187  
Oud 28 September 2008, 11:26
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2008
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forum.bericht Bekijk bericht
Zit allemaal onder "Instellingen", gewoon alle mogelijkheden eens langslopen.
Ok, ik heb gezocht maar niet gevonden :-(
Kun je me vertellen waar ik dat kan instellen?
  #188  
Oud 28 September 2008, 11:46
joblamie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn
Berichten: 236
Standaard

instellingen > telefoon > simpincode
  #189  
Oud 28 September 2008, 12:01
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2008
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Empu Besar Bekijk bericht
En nog een vraagje (hoort niet in dit topic, maar kan niks vinden met zoekfunctie):
Kan ik net als bij mn Nokia telefoon ook profielen aanmaken, zoals bv stil, zacht, vergadering enz??
Oh, dacht dat je dit bedoelde ;-)
Weet je daar ook een oplossing voor?
  #190  
Oud 29 September 2008, 15:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Berichten: 6
Standaard

Ik was even in de veronderstelling dat het 070-3056007 nummer van de unlock afdeling niet meer werkte maar dus wel!
Dus vergeet de klantenservice van Tmob en bel gewoon dit nummer. Geen onzinverhalen over codes opvragen bij Apple en 6 weken wachten. Hatsekideee meteen raak.
Bizar dat de voorkant van het paard niet weet dat de achterkant een scheet laat.
  #191  
Oud 29 September 2008, 20:03
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 September 2008
Berichten: 8
Standaard

en wat voor gegevens had jij allemaal op moeten geven om je iphone te unlocken?
  #192  
Oud 29 September 2008, 20:14
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 September 2008
Berichten: 65
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dark_cupra Bekijk bericht
en wat voor gegevens had jij allemaal op moeten geven om je iphone te unlocken?
Ik: (een) T-mobile nummer en het imei nummer van mn iPhone. Meer niet. Nu gebruik ik gewoon mijn eigen Vodafone sim kaart.
  #193  
Oud 30 September 2008, 11:47
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dark_cupra Bekijk bericht
en wat voor gegevens had jij allemaal op moeten geven om je iphone te unlocken?
Ook ik: mob.nr. + Imei. Aansluiten op Itunes,uit/aanzetten... Klaar is kees.
Beetje bizar dat ik door de klantenservice van TMob eerst 2 weken aan het lijntje werd gehouden...
  #194  
Oud 5 October 2008, 21:23
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2008
Berichten: 24
Standaard

kan dit ook met een iphone van AT&T?
  #195  
Oud 7 October 2008, 19:40
absrnd's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Hamelen
Berichten: 291
Standaard

Zijn er al meerdere mensen die via het telefoon nummer simvrij hebben gemaakt ?

ik wil het na 10 Oct doen dan is mijn abbo drie maanden oud en kost het een stuk minder, en ga ik in Nov naar Engeland voor een aantal weken, en zou dan wel een prepaid er in willen douwen

anders moet ik dit weekend in Belgi een simlock vrije kopen
  #196  
Oud 11 October 2008, 11:13
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 35
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door absrnd Bekijk bericht
Zijn er al meerdere mensen die via het telefoon nummer simvrij hebben gemaakt ?

ik wil het na 10 Oct doen dan is mijn abbo drie maanden oud en kost het een stuk minder, en ga ik in Nov naar Engeland voor een aantal weken, en zou dan wel een prepaid er in willen douwen

anders moet ik dit weekend in Belgi een simlock vrije kopen
Ben net gebeld door een super aardige en ook wat willende persoon bij T-Mobile en ja hoor........KPN staat op mijn scherm....had gister gebeld met het 070 nummer en hij rade me aan om het vandaag te laten doen ivm de 90.- welke je vanaf vandaag betaald....en niet de 120 van Gister......en wat denk je....SUPER ontvangst!!!wat ik met T-Mobile niet had...dus ja waar ligt het aan......
  #197  
Oud 15 October 2008, 14:25
absrnd's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Hamelen
Berichten: 291
Standaard

Gister ochtend ook het nummer gebeld en door een aardige dame geholpen, en na (voor de zekerheid) navragen was het inderdaad 90,-
ze gaf een uitleg hoe het doen om de ander simkaart werkend te krijgen.

maar 's avonds was ik dat al weer vergeten , maar na een keer opnieuw opstarten met de andere simkaart ging het van zelf.

.
  #198  
Oud 31 October 2008, 09:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Locatie: 3e planeet rechts
Berichten: 1
Standaard

Vandaag unlock aangevraagd via bekende telnummer, en na 20 minuten alles in orde.

Werkt prima
  #199  
Oud 31 October 2008, 16:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2008
Berichten: 24
Standaard

kan met elke iphone?
  #200  
Oud 5 November 2008, 14:29
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2008
Berichten: 1
Standaard

ik vraag me af of het ook zo kan?

ik heb een 3g 16gig uit buitenland. en een normale tmobile abbo.

als ik ben en imei plus nummer doorgeef kan hij dan geunlockt worden?
volgens mij wilt tmobile er egwoon op verdienen dus doen ze alles unlocken.

iemand al geprobeerD???
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: Simlock verwijderen door T-Mobile dowminic Unlock 2 21 October 2010 00:19
iPhone 3G: Simlock laten verwijderen door T-Mobile Bijlie Unlock 43 14 October 2010 10:41
3gs at&t simlock verwijderen t-mobile cesaf Archief 3 30 April 2010 14:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:18.