iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   nog een jaar wachten op nieuw abbonement. (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/16815-jaar-wachten-op-nieuw-abbonement.html)

bert 65 20-07-08 17:00

nog een jaar wachten op nieuw abbonement.
 
Ik moet nog een jaar doen met mijn huidige abbonement,omdat ik vorig jaar van lost & stolen gebruik heb gemaakt.Ik wil toch de iphone via T-mobile aanvragen maar ze doen dit niet terwijl ik al jaren 3 verschillende abbonementen heb lopen bij ze en als ik de iphone zou nemen alleen maar een duurder abbonement zou nemen.Ik vind dit toch wel een slechte service van T-mobile.Ik zit er aan te denken dat als er van andere aanbieders een abbonement komt om gewoon over te stappen en alles bij T-mobile op te gaan zeggen.

ButcherJF 20-07-08 19:28

Ook dan zit je nog een jaar aan T-Mobile vast, én gebruik je de duurbetaalde belminuten ook nog eens niet. Wat schiet je daar mee op?
Ik denk overigens dat andere providers soortgelijke regels hanteren, dus ook dan diezelfde vraag.

Hoe hebben ze (=T-Mobile) toentertijd je 'lost & stolen' opgelost? Misschien moet je dat ook meewegen.

Kortom: ik kan me voorstellen dat je nogal eager bent naar de nieuwe iPhone, maar laat je verstand zegevieren. En/of koop een Belgische/Zwitserse/Italiaanse iPhone....

bert 65 20-07-08 23:01

Je hebt helemaal gelijk,ik had alleen een beetje meer service verwacht van ze door toch een leuke aanbieding naar me te doen als trouweklant zijnde.Het lost en stolen was toendertijd heel netjes afgerond.Ik heb verder helemaal geen klachten over T-mobile.Ik weet niet als ik bijv.een Belgisch toestel koop hoe het met mijn abbo zit en de internetverbinding,en of hij eerst nog simlockvrij gemaakt moet worden.Ik zie dat jij de 16 GB hebt bevalt het toestel een beetje?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:13.