DUAL Sim voor legaal unlocked iPhone 3g toestel

DUAL Sim voor legaal unlocked iPhone 3g toestel discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iphone 3g met een tmobile abonnement maar heb geen bereik op mijn werk EN thuis. Daarom wil ik hem laten unlocken door ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 July 2008, 12:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 91
Standaard DUAL Sim voor legaal unlocked iPhone 3g toestel

Ik heb een iphone 3g met een tmobile abonnement maar heb geen bereik op mijn werk EN thuis. Daarom wil ik hem laten unlocken door T-Mobile om er een Vodafone sim in te gebruiken.

Mijn vraag is of er dual sim adapters zijn (die kunnen switchen tussen T-Mobile en Vodafone) en werken met een "legaal" unlocked iphone 3g toestel?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 July 2008, 12:55
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 72
Standaard

Waar woon je dan? Op de hei?

Merkwaardig dat je geen bereik hebt....
__________________
iFuEUck = Apple laat europeanen 1 voor 1$ betalen, terwijl de euro inmiddels $1,50 waard is.
  #3  
Oud 21 July 2008, 13:04
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Taalgebruik Swiftly ! Beetje opletten graag.
BTW blijkbaar werken die dual sim dingen niet echt goed ( mijn ervaring)... meer info kan je via een pm naar croiman.
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #4  
Oud 21 July 2008, 13:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Swiftly Bekijk bericht
Waar woon je dan? Op de hei?

Merkwaardig dat je geen bereik hebt....
Nou nee, woon in Nuenen en werk in Best voor Philips. Het gebouw ligt hier overigens wel tegen een heide gebied
  #5  
Oud 21 July 2008, 13:20
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Er waren wel van die adapters te krijgen, dat ging alleen niet automatisch volgens mij.

p.s. Swiftly: t-mobile heeft (op de grotere steden en randstad) brak bereik in oost Nederland, ik kan thuis namelijk ook niet bellen met t-mobile
  #6  
Oud 25 July 2008, 10:21
Robert M.'s schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Swifterbant
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Robert M.
Standaard

Ik heb voor mijn iPhone 2G ook een DualSim adapter besteld, ik heb dit nodig omdat ik 3 telefoon nummers heb

Mijn ervaring kan ik je wel laten weten, alleen is hier ook al een heel topic over DualSim, moet je even de zoekfunctie gebruiken er staan verschillende gebruikers ervaringen en links voor aanbieders

hopelijk heb je er iets aan
__________________
Bor3d @ Stage
  #7  
Oud 25 July 2008, 10:49
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 57
Standaard

Er zijn nog "witte vlekken" in het bereik van T-Mobile. Zeker in de regio Nuenen-Best. Ik wordt er zelfs door T-Mobile voor gecompenseerd in de vorm van korting.
  #8  
Oud 11 November 2010, 15:25
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 October 2010
Berichten: 2
Standaard

Ik heb toevallig van de week legaal mijn iphone 3g laten unlocken. Ook geen bereik in huis met T-Mobile (in Rotterdam!). Had een tijd geleden al eens zo'n dual sim adapter aangeschaft via Ebay. Kan automatisch switchen tussen de beiden simkaarten. Heb alleen 1 probleem daarmee en dat is dat switchen van Vodafone naar T-Mobile wel goed gaat op de ingestelde tijd, maar terug blijft ie hangen op T-Mobile. Nog even uitzoeken hoe dat komt. Verder zodanig ingesteld dat als 1 van de 2 offline is er doorgeschakeld wordt naar de ander die wel in de lucht is. Wel een verademing om in huis te kunnen bellen!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: legaal unlocked O2 Ierland...en nu? Kurgann Unlock 3 14 April 2010 11:06
Handleidingen:Legaal unlocked iPhone Frankrijk lEl Wiki - Handleidingen 132 6 April 2010 18:05
iphone 32 gb dual sim loopt vast sal87 iPhone algemeen 4 22 December 2009 13:38
Twin sim / dual sim mogelijk in iphone? drive_a_legend iPhone algemeen 3 4 February 2008 18:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:43.