3G Netwerk in Amsterdam eruit???

3G Netwerk in Amsterdam eruit??? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds een uur of anderhalf heb ik ineens geen 3G bereik meer in Amsterdam. Opnieuw opstarten en vliegtuigmodus werken niet. Mijn iPhone ziet de 3G ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 July 2008, 20:31
ViktorV's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 160
Standaard 3G Netwerk in Amsterdam eruit???

Sinds een uur of anderhalf heb ik ineens geen 3G bereik meer in Amsterdam.
Opnieuw opstarten en vliegtuigmodus werken niet.
Mijn iPhone ziet de 3G netwerken van KPN, Vodafone en Orange wel...

Iemand anders last van??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 July 2008, 20:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 7
Standaard

Hier in Hoorn ook geen 3G
  #3  
Oud 22 July 2008, 21:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Ook hier in Oud-Zuid geen verbinding meer. Dacht dat het aan het slechte bereik binnenshuis lag, maar eerst waren er nog twee streepjes. Lijkt er uit te liggen.
  #4  
Oud 22 July 2008, 21:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2008
Locatie: amsterdam
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar taipie
Standaard

amsterdam centrum ook geen 3g sinds 18:30
  #5  
Oud 22 July 2008, 22:41
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 19
Standaard

Op weg naar huis in heel Amsterdam vanavond geen 3G bereik. Hoop dat dit betekent dat er eindelijk onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden, vind de 3G dekking van T-Mobile in Amsterdam zwaar beroerd tot nu toe.

Bijv. Overtoom vol bereik 3G maar 100 meter verder op het Surinameplein totaal geen bereik. Ben even gaan testen en het blijkt dat ongeveer 20 straten rondom het Surinameplein compleet buiten de 3G dekking vallen. Ik heb het gevoel dat ik met T-Mobile 5 jaar terug in de tijd ben gestuurd als ik het vergelijk met m'n Vodafone HSDPA abbo.
  #6  
Oud 23 July 2008, 00:13
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 71
Standaard

Ik vroeg het mij al af eind in de middag, toen kwam ik er achter dat ik ook geen 3G meer had, maar dus meer mensen hebben er last van, dacht dat het aan me Iphone lag.
  #7  
Oud 23 July 2008, 00:17
ViktorV's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 160
Standaard

Tot op heden geen oplossing:

Ik heb T-Mobile gebeld, maar geen bekende storing rond 19:00 uur.
Ik heb zelfs een restore van mijn telefoon gedaan, maar geen oplossing.
Morgen hang ik redelijk over de zeik aan de telefoon bij T-Mobile..
onbeperkt dataverkeer en dan dit

Laatst gewijzigd door ViktorV; 23 July 2008 om 00:26.
  #8  
Oud 23 July 2008, 00:20
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ViktorV Bekijk bericht
Tot op heden geen oplossing:

Ik heb T-Mobile gebeld, maar geen bekende storing rond 19:00 uur.
Ik heb zelfs een restore van mijn telefoon gedaan, maar geen oplossing.
Morgen hang ik redelijk over de zeik aan de telefon bij T-Mobile..
onbeperkt dataverkeer en dan dit
Heeft ook zeker nix met je iPhone te maken. Ik heb op m'n nokia E51 ook geen 3G bereik via T-Mobile Maar tegen de tijd dat de helpdesk is geinformeerd over de storing/onderhoud mag je hopen dat alles weer is opgelost...
  #9  
Oud 23 July 2008, 00:20
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 71
Standaard

Ik heb net mijn Iphone ook gerestored, resultaat nog steeds geen 3G. Ik had in de avond ook gebeld, maar de verbinding werd steeds verbroken
  #10  
Oud 23 July 2008, 00:34
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 71
Standaard

Keek net op me Iphone......3G is weer terug
  #11  
Oud 23 July 2008, 00:50
ViktorV's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 160
Standaard

Ja hier ook weer 3G.. was dus onderhoud
  #12  
Oud 23 July 2008, 00:53
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Geen merkbare verschillen, maar het werkt weer! Hopelijk was het een verbetering van het netwerk.
  #13  
Oud 23 July 2008, 01:00
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 19
Standaard

Bij mij geen enkele verbetering op m'n iPhone... Wel weer het ene vaak wegvallende 3G streepje op m'n Nokia E51, dus dat betekent dan blijkbaar dat T-Mobile weer up & running is...

Wat een sh*t netwerk
  #14  
Oud 28 June 2009, 05:21
Data's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 70
Standaard

begrijp ik uit al seze berichten dat jullie ontevreden zijn over tmobile netwerk?
ik neem aan dat het dan alleen over de 3g data verbinding gaat en niet over het gewoon kunnen bellen,of niet.
Ik vraag dat omdat ik een 3gs wil gaan nemen en overweeg om van vodafone naar tmobile over te stappen.
  #15  
Oud 28 June 2009, 09:49
Blackherrie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Land van maas en waal
Berichten: 237
Standaard

3g bereik is bij T-mobile niet echt goed op diverse plaatsen. Dit kun je overal terug vinden op het forum Land van maas en waal heeft bijna nergens 3g.


Als je dus echt voor data gaat en 3g, dan zou ik nog een keer nadenken.
Zoals ik vaker heb gezegd, voor mij is het meeste emails, en die lopen prima via gprs.
Heb 3g vaak uitstaan zelfs. Scheelt batterij


Zelf diverse testen gedaan met 2 toestellen (n95) ritjes door het land.. Vodafone gaat nooit van 3g af.. terwijl T-mobile heen en weer blijft hoppen tussen 3g en gprs.
Meer in een ander topic hierover
__________________
Heb ik ook allemaal.
  #16  
Oud 28 June 2009, 18:05
Data's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 70
Standaard

Ok dank je wel voor de info
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPod eruit getrokken Keen Archief 3 14 October 2010 19:35
Twitter ligt eruit??? Shorty007 Archief 10 7 August 2009 21:56
apps knallen eruit?! iphoneluffff iPhone Apps 6 30 June 2009 12:09
Applicaties klappen eruit Tim14ww iPhone algemeen 1 24 June 2009 20:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:21.