Visual voicemails?

Visual voicemails? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Als ik op mijn iphone de voicemailknop indruk, belt mijn iphone gewoon het standaard t-mobile voicemail nummer Hoe kan ik zorgen dat visual ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 July 2008, 18:43
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Berichten: 5
Standaard Visual voicemails?

Beste mensen,

Als ik op mijn iphone de voicemailknop indruk, belt mijn iphone gewoon het standaard t-mobile voicemail nummer
Hoe kan ik zorgen dat visual voicemail ingeschakeld word? Ik kan nergens een optie vinden hiervoor.

Alvast bedankt

Dennis

ps: 3g werkt wel gewoon goed.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 July 2008, 18:47
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Is dit een mogelijke oplossing:

Ga naar instellingen
Algemeen
Stel opnieuw in
Hetstel netwerkinstellingen

En als je de zoekoptie gebruikt is er genoeg info te vinden.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 1 August 2008, 00:24
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 April 2008
Berichten: 33
Standaard

...of zorg dat je abo helemaal geactiveerd is!
  #4  
Oud 1 August 2008, 09:54
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Tiel
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Deedee Bekijk bericht
...of zorg dat je abo helemaal geactiveerd is!
Idd dat herken ik. Op het moment dat je abo volledig is geactiveerd kom je in een apart scherm terecht waarin visual voicemails staan. Eerder belt hij idd gewoon op naar de 'oude' voicemailbox
  #5  
Oud 1 August 2008, 10:52
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Berichten: 5
Standaard

duidelijk,

Ik heb gisterochtend mijn iphone gehad, maar ik kan nog steeds niet registreren voor my-tmobile , hoe lang gaat dat nog duren?
  #6  
Oud 1 August 2008, 11:52
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Tiel
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xentagz Bekijk bericht
duidelijk,

Ik heb gisterochtend mijn iphone gehad, maar ik kan nog steeds niet registreren voor my-tmobile , hoe lang gaat dat nog duren?
Geen pijl op te trekken. Ik heb 3 weken moeten wachten. Maar het kan ook in 2 dagen gebeurt zijn.
  #7  
Oud 1 August 2008, 12:14
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2007
Locatie: Haarlem
Berichten: 81
Send a message via twitter to thijsvgelder
Standaard

als je 1202 belt kan je belminuten status opvragen, als je nog niet volledig geactiveerd bent hoor je dat daar ook, weet je ook meteen waarom visual voicemail het niet doet!
  #8  
Oud 7 August 2008, 22:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Berichten: 11
Standaard

ik heb mijn abonnement volledig geactiveerd en hoor bij 1202 geen melding. Desondanks heb ik geen visual voicemail. Ik heb met een ander nummer een voicemail in gesproken en zie niks op mijn scherm. Wie weet hoe dat komt? Moet je ergens anders nog wat activeren?
  #9  
Oud 9 August 2008, 12:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: Helmond
Berichten: 45
Standaard Visual Voicemail

Ik heb precies hetzelfde. Ik zie ook niets van de visual voicemail terug op mijn telefoo. Weet iemand hoe ik dit dan moet aktiveren?
  #10  
Oud 9 August 2008, 12:53
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Berichten: 142
Standaard

1233 bellen. wachtwoord instellen.... en geduld hebben... heb je met een uurtje nog geen visual voicemail, dan wordt het t-mobile bellen
  #11  
Oud 9 August 2008, 13:07
raptile's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2008
Berichten: 149
Standaard

Ik weet niet eens wat ik me moet voorstellen bij visual voicemail dus ik mis niets
maar bij mij werkt het ook niet
__________________
I love my job! I could sit and watch it all day long
  #12  
Oud 9 August 2008, 13:34
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door I-Stefke Bekijk bericht
Ik heb precies hetzelfde. Ik zie ook niets van de visual voicemail terug op mijn telefoo. Weet iemand hoe ik dit dan moet aktiveren?
dat kan ook alleen als je een 3G via Tmobile hebt en niet op iphone 1.0 met firmware 1.1.4 zoals je aangeeft in je profiel.
  #13  
Oud 9 August 2008, 13:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: Helmond
Berichten: 45
Standaard

Ok
Dit gaat over de telefoon van mijn vrouw en die heeft er nu zo een en ik heb me niet verder opnieuw aangemeld in dit forum met haar gegevens, dus.....
  #14  
Oud 9 August 2008, 15:42
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 94
Standaard

Ik heb mijn iPhone vorige woensdag in gebruik genomen. Visual voicemail verscheen vrijdag plotseling. Wordt blijkbaar door T-Mobile geactiveerd.
  #15  
Oud 10 August 2008, 10:13
Raoul_Jokhoe's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2008
Berichten: 5
Standaard

Ja klopt, dit duurt enkele dagen voordat alles is gecativeerd voor jou abbo, als je een week al wacht dan gewoon de klantenservice bellen en een status opvragen.

Succes dames en heren
  #16  
Oud 10 August 2008, 17:54
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 135
Stuur een bericht via MSN naar RamonPouw Stuur een bericht via Skype™ naar RamonPouw
Standaard

Nou

Ik heb mijn abbo al vanaf 16 juli..

TOen heeft T-mobile een fout gemaakt en mij per ongeluk tijdelijk afgesloten.. Daarna weer aangesloten als ik nu voicemail wil activeren staat er; Voicemail fout..

Verder kan ik wel bellen en alles ?


Groetjes
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Visual Voicemail? ChrisVLV Overige providers Nederland 1 31 July 2010 09:02
Voicemails weg? sjalih T-Mobile 0 16 January 2010 16:08
Hoe zorg je ervoor dat mensen geen voicemails inspreken? TheStijg Chat en geruchten 3 31 January 2009 01:40
visual voicemail jvp Archief 1 19 September 2008 10:32
Visual voicemail + 3G dynamiet T-Mobile 2 17 July 2008 20:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:19.