Foutje: Zakelijk abbo zonder kvk register

Foutje: Zakelijk abbo zonder kvk register discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb op donderdag 31 juli mijn iphone mogen kopen in de phone house in uden. vandaag kon ik mijn eerste factuur online zien en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 August 2008, 21:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Gemert
Berichten: 43
Standaard Foutje: Zakelijk abbo zonder kvk register

ik heb op donderdag 31 juli mijn iphone mogen kopen in de phone house in uden. vandaag kon ik mijn eerste factuur online zien en ik zag dat ik een zakelijk abbo had want mijn aansluitkosten waren 22,06 en mijn abbo zelf was 25,17 en buiten bundel was 0,42 (2 smsjes) maar ik heb voor mijn iphone gewoon 80 euro moeten betalen. nu is mijn vrag hebben meer mensen hier last van of heb ik dat nu aleen? en moet ik nou t-mobile inligten of gewoon een goedkoop abbo nemen en het hun laten oplossen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 August 2008, 23:02
» Ik heb geen iPhone  
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 July 2008
Berichten: 31
Standaard

zakelijke of prive maakt qua kosten niet uit.
  #3  
Oud 8 August 2008, 23:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Gemert
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KEESSS Bekijk bericht
zakelijke of prive maakt qua kosten niet uit.
dit maakt kwa kosten wel uit want zakelijk is goedkoper als priv maar volgens mij heb ik het door wat t-mobile heeft gedaan want op mijn naam staat ook een bedrijf geregistreerd dus ik denk dat ze denken dat het voor mijn werk is
  #4  
Oud 9 August 2008, 01:46
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door renssies Bekijk bericht
ik heb op donderdag 31 juli mijn iphone mogen kopen in de phone house in uden. vandaag kon ik mijn eerste factuur online zien en ik zag dat ik een zakelijk abbo had want mijn aansluitkosten waren 22,06 en mijn abbo zelf was 25,17 en buiten bundel was 0,42 (2 smsjes) maar ik heb voor mijn iphone gewoon 80 euro moeten betalen. nu is mijn vrag hebben meer mensen hier last van of heb ik dat nu aleen? en moet ik nou t-mobile inligten of gewoon een goedkoop abbo nemen en het hun laten oplossen
Ik vermoed dat je de BTW bent vergeten want er is weinig tot geen verschil in de eindkosten tussen beide.

Overigens om de rekening fiscaal zakelijk te kunnen gebruiken moet de rekening op naam bedrijf gesteld te worden.


(PS: het leest stukken prettiger als je zinnen met een hoofdletter laat beginnen en je spellingscontrole inschakelen kan ook geen kwaad.)

Laatst gewijzigd door forum.bericht; 9 August 2008 om 01:50.
  #5  
Oud 10 August 2008, 14:22
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Off-topic
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forum.bericht Bekijk bericht
....

(PS:.... en je spellingscontrole inschakelen kan ook geen kwaad.)
Heb even gezocht, maar weet jij hoe je dat -zonder plugins of extra software te installeren- doet in IE? Kan dat eigenlijk? Is toch ook geen instelling van dit forum, of zoek ik niet goed?

__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #6  
Oud 10 August 2008, 21:55
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht

Off-topic

Heb even gezocht, maar weet jij hoe je dat -zonder plugins of extra software te installeren- doet in IE? Kan dat eigenlijk? Is toch ook geen instelling van dit forum, of zoek ik niet goed?

Ik gebruik al vele jaren geen IE meer kan dus weinig hulp geven in deze maar desnoods type je e.e.a. in bijv. Kladblok of neem je een andere browser. Ik vermoed overigens dat het ergens onder "Opties" of "Eigenschappen" verborgen zit.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hi, microsim zonder iPhone abbo Jurjanos KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 13 March 2011 21:09
waar iphone 4 kopen ZONDER abbo? fiestaboyke Koopinformatie Nederland 5 15 December 2010 22:43
Windows: itunes register vergeten te backuppen, en nu? radikale iTunes 4 5 October 2009 19:59
Iphone automatisch internet zonder abbo gon1234abcd Archief 1 26 June 2009 19:03
op 3G zonder 3G abbo Nupa T-Mobile 10 7 August 2008 12:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:36.