officiele tmobile unlock nog mogelijk na jailbreak?

officiele tmobile unlock nog mogelijk na jailbreak? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb een iphone van t-mobile en ik heb daar voor 120 euro een unlock code aangevraagd. Deze code krijg ik pas over een week. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 August 2008, 19:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Berichten: 31
Standaard officiele tmobile unlock nog mogelijk na jailbreak?

ik heb een iphone van t-mobile en ik heb daar voor 120 euro een unlock code aangevraagd.
Deze code krijg ik pas over een week. Werkt die code nog als ik nu al mijn iphone jailbreak?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 August 2008, 19:56
gserban's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Europa
Berichten: 263
Standaard

In je profiel staat dat je een US 8GB hebt met versie 1.1.4
  #3  
Oud 9 August 2008, 20:01
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Berichten: 31
Standaard

Oh ja, thanks. Dat was mijn vorige iphone nog. Heb sinds vandaag de 3g. Was mijn profiel vergeten aan te passen. Is inmiddels gedaan nu.
  #4  
Oud 9 August 2008, 22:36
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Ja, dat werkt gewoon.

Je unlocked namelijk je baseband (modemfirmware) Dit staat los van de jailbreak en de "gewone" firmware
  #5  
Oud 10 August 2008, 07:53
gserban's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Europa
Berichten: 263
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Ja, dat werkt gewoon.

Je unlocked namelijk je baseband (modemfirmware) Dit staat los van de jailbreak en de "gewone" firmware


en hoe zit dat dan als steeds de baseband wordt veranderd zoals met de laatste firmware update toen ook de baseband is veranderd
  #6  
Oud 10 August 2008, 08:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Berichten: 31
Standaard

Is de baseband dan niet veranderd in de custom firware 2.0.1?
  #7  
Oud 10 August 2008, 10:28
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Voor de 3G wordt de baseband niet veranderd met de gepwnde 2.01 versie. Wel met de originele.
Aangezien de unlock van T-Mobile op IEDERE versie moet werken, zou dit niet uit mogen maken.

De unlock waar het DEV team mee bezig is, is gebaseerd op de 2.00 baseband. Mocht je die straks willen gebruiken, dan is het aan te raden ABSOLUUT niet te upgraden met de officiele versie, maar met de gepwnde
  #8  
Oud 10 August 2008, 10:49
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Berichten: 31
Standaard

dus als ik het goed begrijp kan ik gewoon de gepwnde 2.0.1 erop zetten en wanneer ik die unlock code van tmobile binnen heb, kan ik die nog gewoon gebruiken en dan mijn vodafone kaartje erin stoppen?
  #9  
Oud 10 August 2008, 11:00
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

dat zou idd prima moeten werken
  #10  
Oud 10 August 2008, 11:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Berichten: 31
Standaard

ok, bedankt voor de informatie!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Iphone 3G 4.2.1 jailbreak en unlock via tmobile Svenkras Jailbreak 13 26 May 2011 14:12
iPhone 3G: Dummie in nood!! jailbreak/unlock 2.2.1 nu (okt 2010) nog mogelijk??? wilwel Unlock 5 14 October 2010 19:10
iPhone 1e gen.: Officile unlock mogelijk door IMEI aan te passen met ZiPhone? RRPhantom Unlock 19 18 June 2009 21:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:48.